sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Изкупване на кармичния дълг

Изкупване на кармичния дълг

Изкупване на кармичния дълг

Всеки от нас натрупва кармичен дълг при предишни прераждания, които в този живот трябва да изкупи – такива са вярванията на хора, които са убедени в съществуването на кармата и прераждането на душата.

Кармичният дълг се натрупва, когато човек е нарушил баланса на силите. Те са възстановени от Вселената, но това възстановяване е за сметка на нарушителя на баланса.

Хората, натрупали кармичен дълг, и в този живот правят грешки, за които си плащат. Ако например не създават хармонични отношения с настоящия си партньор, връзката се разпада много бързо. Ако не използват пълноценно таланта си в работата, възникват много служебни проблеми. Всичко това се случва, за да може човек да направи повече усилия в този живот, за да възстанови хармонията и така да плати дълга си.

Човек има три нива на кармичен дълг – физически, енергиен и информационен. Взависимост от това на какво ниво е дългът, има различни начини за изплащането му.

При физически или материален кармичен дълг в този живот човек изпитва сериозни материални проблеми, нещата в дома му постоянно се чупят.

При енергиен или емоционален дълг в живота на човек се появяват постоянно ситуации, които предизвикват злобата му и раздразнението му.

Информационният дълг се изявява в това, че човек постоянно усеща, че е сам, колкото и хора да има около него.

Един от начините да изкупите дълга си, ако е материален, е да раздавате милостиня на просяци и на бедни хора. Това трябва да се прави в продължение на седем дни. Трябва да определите сумата, която ще отделяте през тези седем дни и всеки ден да излизате с тази сума в ръка. Срещнете ли беден човек или просяк, дайте му парите, а наум си кажете: „На теб ти трябват повече”. След седмия ден по нов начин ще погледнете на много неща. Ще възникнат нови начини за печелене на пари.

При енергиен или емоционален дълг, е добре да гледате филми с успокояващ върху вас ефект и да слушате любимата си музика в продължение на една седмица. Ще усетите, че вече няма да изпитвате раздразнение и злоба при определени ситуации, а ще ги подминавате с лека ръка.

Борбата с вътрешната самота, натрупана при информационен дълг, се осъществява посредством колектив и самота. Това е противоречиво състояние, което обаче дава резултати.

В продължение на една седмица не по-малко от час трябва да прекарате в кафене или в ресторант, или на каквото и да е място, където хората отиват, за да прекарат приятно свободното си време. Но на вашата маса не трябва да седи никой, само вие. След седмица вече няма да изпитвате чувството, че сте съвсем сами на този свят. Ще сте компенсирали голяма част от кармичния си дълг. След това животът ще ви насочи в правилната посока и сами ще усетите как да изкупите останалата част от дълга си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 7
4 8
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Румен Овчаров
Румен Овчаров
12.08.2012 11:01
Щом седем дни ще раздаваш банкноти милостиня,за да изкупиш кармата си, кажи къде живееш, за да те чакам денонощно с протегната ръка на входната ти врата!
4
4
Павел Петров
Павел Петров
20.07.2014 12:22
много си интересен, курсове ли караш?
1
1