Премахване на магия с морска сол

Премахване на магия с морска сол

Морската сол успешно се използва за премахване на магии. Ритуалът се изпълнява по време на намаляваща Луна. Може да изпълните ритуала както за себе си, така и за ваш близък. Но за да подейства върху него, той трябва да присъства на ритуала, или да направите ритуала над негова снимка.

Купете един пакет морска сол, отворете го и изсипете една шепа морска сол върху тиган, за да я загреете леко. Прочетете един път молитвата „Отче наш”.

След като солта се нагрее малко, кажете следните думи: „Свещена сол, вземи магията от ... – тук се казва името на човека – и я предай на водата”. След това горещата сол се изсипва в плоска чиния и се слага пред човека, от когото се премахва магията, или пред неговата снимка.

В продължение на седем дни този ритуал трябва да се повтаря по веднъж на ден. На осмия ден солта се изсипва в река. По този начин магията ще бъде премахната.

Премахване на магия с морска сол

Можете да премахнете магията и с кандилце. Необходимо ви е чисто кандилце, в което трябва да налеете олио, да запалите фитила и да прочетете един път молитвата „Отче наш”.

След това трябва да кажете следните думи: „Както гори пламъкът, така да се озари и животът на ...– тук се казва името на човека, на когото е направена магия”. Поддържайте огъня в кандилцето седем дни. Ако се случи така, че той да угасне, ритуалът трябва да се започне наново.

Най-добре действа комбинацията на сол и на кандилце. Това се използва за силни магии.

Магия може да се премахне и с помощта на кристална ваза. Ритуалът се изпълнява преди лягане. Необходима ви е снимка – ваша или на човека, на когото е направена магия. Ако снимката не е гланцирана, ламинирайте я предварително, защото ще стои във водата. Вазата се измива, налива се вода в нея, като над водата се изговарят следните думи: „Нека водата изчисти всичко зло от ... – тук се казва името на човека, на когото е направена магия”. Снимката се пуска във водата и се оставя за цяла нощ.

На сутринта снимката се поставя върху бял лист и се оставя да съхне, а водата се излива в канала. Вазата се измива добре, а ритуалът се повтаря още веднъж на следващата вечер.

Виж повече

Рейтинг

5 17
4 14
3 11
2 8
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Podmasta
Podmasta
09.08.2013 00:37
Здравейте, иксам да дам малко инфо за това кво става когато човек почне да се занимава с магии .
Да се не отнесете към запитвачите на зли духове нито към врачовете; не ги издиряйте та да се осквернявате чрез тях. Аз съм, Господ вашият Бог. Левит 19:31
И човек, който се отнесе към запитвачите на зли духове и към врачовете за да блудствува след тях, против оня човек Аз ще насоча лицето Си и ще го изтребя изсред людете му. Левит 20:6
Също мъж или жена, която запитва зли духове, или е врач, непременно да се умъртви; с камъни да ги убият; кръвта им да бъде върху тях. Левит 20:27
Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел,
11 никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите; Второзаконие 18:10-11
ХОРА НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА РИСКУВАТЕ ЖИВОТА СИ !!!!!
17
4
тя
тя
08.08.2013 09:00
за голямо съжаление има магии,аз не вярвах във тях докато не изпищях.сега вече знам,че те са реалност и човек трябва да се пази.
20
5
wesr
wesr
07.08.2013 23:36
по добре с морска сол отколкото отче наш
15
6
.....
.....
30.08.2012 09:34
Какви са тия простотии? Магии, и то да ги смесвате с Християнски молитви като "Отче наш"? Това е безумие. На човек не му трябва никакви такива простотии, просто ако имате проблем, кажете си една молитва, може и "Отче наш" и се помолете, нали сме християни, но след това изобщо не прибягвайте към такива уж "магически" езически изпълнения със сол... солта няма да ви помогне, това е просто предмет, най-много би ви помогнало ако таратора ви или салатата е безсолна, но не и да ви разрешава "магии".
9
11
безмълвната
безмълвната
30.01.2015 14:05
Въпросното езикомагичество :) защо прибягваме до ритуали тогава и защо самото покръсттване е ритуал придружен с материално? Всички ритуали имат физически момент...!
7
1