sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Премахване на магия с морска сол

Премахване на магия с морска сол

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k980
Премахване на магия с морска сол
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Морската сол успешно се използва за премахване на магии. Ритуалът се изпълнява по време на намаляваща Луна. Може да изпълните ритуала както за себе си, така и за ваш близък. Но за да подейства върху него, той трябва да присъства на ритуала, или да направите ритуала над негова снимка.

Купете един пакет морска сол, отворете го и изсипете една шепа морска сол върху тиган, за да я загреете леко. Прочетете един път молитвата „Отче наш”.

След като солта се нагрее малко, кажете следните думи: „Свещена сол, вземи магията от ... – тук се казва името на човека – и я предай на водата”. След това горещата сол се изсипва в плоска чиния и се слага пред човека, от когото се премахва магията, или пред неговата снимка.

В продължение на седем дни този ритуал трябва да се повтаря по веднъж на ден. На осмия ден солта се изсипва в река. По този начин магията ще бъде премахната.

Премахване на магия с морска сол

Можете да премахнете магията и с кандилце. Необходимо ви е чисто кандилце, в което трябва да налеете олио, да запалите фитила и да прочетете един път молитвата „Отче наш”.

След това трябва да кажете следните думи: „Както гори пламъкът, така да се озари и животът на ...– тук се казва името на човека, на когото е направена магия”. Поддържайте огъня в кандилцето седем дни. Ако се случи така, че той да угасне, ритуалът трябва да се започне наново.

Най-добре действа комбинацията на сол и на кандилце. Това се използва за силни магии.

Магия може да се премахне и с помощта на кристална ваза. Ритуалът се изпълнява преди лягане. Необходима ви е снимка – ваша или на човека, на когото е направена магия. Ако снимката не е гланцирана, ламинирайте я предварително, защото ще стои във водата. Вазата се измива, налива се вода в нея, като над водата се изговарят следните думи: „Нека водата изчисти всичко зло от ... – тук се казва името на човека, на когото е направена магия”. Снимката се пуска във водата и се оставя за цяла нощ.

На сутринта снимката се поставя върху бял лист и се оставя да съхне, а водата се излива в канала. Вазата се измива добре, а ритуалът се повтаря още веднъж на следващата вечер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 17
4 14
3 11
2 8
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
29.04.2019 22:59
Незабравка искам личен разговор как да се свържа с теб?
0
0
Nezabravka
Nezabravka
13.10.2016 22:10
Бих искала да внеса яснота по отношение на магиите. Много хора си мислят че това е само едно средство за осъществяване на желания. Но това средство е опасно. Всяка магия(няма бяла и черна)е начин да се промени нечия съдба(магия за болест или смърт, за лош късмет и т.н.) или нечии желания(магия за любов)според чуждата воля. Магията е средство да се замени божията воля с човешка воля и да се случи не това, което Бог е предвидил за даден човек, а това, което иска поръчителят на магията. Магията, ако е е направена според правилата, извиква демон от преизподнята и той диктува на жертвата какво да чувства, какво да мисли, как да вижда нещата и хората, какво да говори и какво да прави(при магия за любов). Така неговата воля се подчинява на волята на поръчителя. На практика жертвата няма собствена воля. Отнема се правото му на избор между добро и зло(при магия за любов). Демонът избира вместо него. Но това е грях и тази услуга от страна на демона не е безплатна. След време той ще си поиска цената и това е ... душата на поръчителя и на извършителя. Извършителят на магията прави очистващ ритуал след всяка магия, за да не бъде обладан от демона. Някои магии се премахват трудно, особено ако са направени отдавна върху жертвата. Има и признаци за наличието на направена магия: това са поведението на човека(при любовна магия), здравословното му състояние и безпомощността на лекарите да дадат точна диагноза, пресечено яйце в буркан с вода, поставен под леглото, нетърпимост към свещени предмети(икони, светена вода) и мн. др. Развалянето намагията с други средства, освен с молитва, е грях и също е магия. Моят съпруг, вероятно и аз с децата ми, сме жертви на магии, но при съпругът ми е с най-ясно изразени признаци. Трагедията и ужасът са невероятни. На никого не го пожелавам.
5
3
milica
milica
21.04.2015 10:14
Чували ли сте за една жена от Сърбия Aisha? Той е най-добрият в Европа! Много ми помогна. Можете дори да ги изпрати email и да й каже датата си на раждане. Aisha ще ти пиша на потребителя какво да правя. Нейният адрес е: можете да прочетете тук: crnamagija.faa.im тук:

11
10
bibi
bibi
09.05.2015 00:03
Milica ma kakav ezik da e napisan emaila?
11
2
WEBER
WEBER
17.07.2014 19:50
а с морска сол става ли
9
6
отзив
отзив
18.08.2013 10:45
лошата мисъл, както и добрата, е енергия. Енергията е материална и може да се предаде на друг човек. Най-пресният пример е, че студенти от американски университет, с мисълта си, са премествали предмети. Лошата енергия е злата магия. Солта я отнема. Има и други практики. Ако сте християни, четете Киприяновата молитва. Или идете да ви я четат в църква. Знаете, че ако човек, който ви мрази, ви погледне лошо, започва да ви боли глава. И т.н.
22
5
Камен
Камен
06.02.2016 09:50
Действа ли ако магията не е напвавена от човек а да речем от демон или зъл дух
1
1
Podmasta
Podmasta
09.08.2013 00:37
Здравейте, иксам да дам малко инфо за това кво става когато човек почне да се занимава с магии .
Да се не отнесете към запитвачите на зли духове нито към врачовете; не ги издиряйте та да се осквернявате чрез тях. Аз съм, Господ вашият Бог. Левит 19:31
И човек, който се отнесе към запитвачите на зли духове и към врачовете за да блудствува след тях, против оня човек Аз ще насоча лицето Си и ще го изтребя изсред людете му. Левит 20:6
Също мъж или жена, която запитва зли духове, или е врач, непременно да се умъртви; с камъни да ги убият; кръвта им да бъде върху тях. Левит 20:27
Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел,
11 никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите; Второзаконие 18:10-11
ХОРА НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА РИСКУВАТЕ ЖИВОТА СИ !!!!!
17
4
тя
тя
08.08.2013 09:00
за голямо съжаление има магии,аз не вярвах във тях докато не изпищях.сега вече знам,че те са реалност и човек трябва да се пази.
20
5
wesr
wesr
07.08.2013 23:36
по добре с морска сол отколкото отче наш
15
6