Имам направена магия, какво да правя?

Имам направена магия, какво да правя?

Ако мислите, че ви е направена магия, можете да я премахнете с определени ритуали и действия. Трябва само да спазвате строго реда на действията на ритуалите.

Редът на действията е следният: времето, подходящо за развалянето на магията, не е от значение, но все пак трябва да знаете, че най-добре действат ритуалите срещу магия при намаляваща Луна.

Магията се премахва след повтаряне на определени думи не по-малко от три пъти на ден в продължение на пет дни. Добре е тези думи да се изричат над вода и с тази вода да се пръскате вие или човекът, на когото е направена магията. Думите, които трябва да повтаряте, са: „Пречиствам се от магията с помощта на водата, която пречиства всичко. Да се върне магията при този, който я е изпратил”.

За да се изчистите от магията, напълно се откажете от месо и алкохол в продължение на три седмици. Ритуалите на повтаряне на думите се правят през първите пет дни, но през останалото време трябва да продължите с отказа от алкохол и месо, за да подейства ритуалът както трябва.

Имам направена магия, какво да правя?

В продължение на три седмици веднъж дневно правете специални упражнения за дишане. Така ще унищожите негативната енергия и ще я върнете обратно на този, който ви я е изпратил. Седнете с изправен гръб, с ръце върху бедрата или отпуснати покрай тялото. Издишайте максимално въздуха си, задръжте дишането си за петнадесет секунди, след това вдишайте и повторете още четири пъти.

Ако сте вярващ човек, купете църковна свещ и докато я държите в дясната си ръка, направете с нея кръст пред гърдите си и прочетете молитвата „Отче наш”. Ако свещта пращи силно, това е знак, че магията все още действа върху вас.

За да се предпазите от следващ път, в който някой ще ви направи магия, купете парченце планински кристал и го носете близо до тялото си в продължение на една година. След това го заровете в саксия с пръст и го оставете шест месеца. След това го носете отново една година – това ще ви пази от негативна енергия.

Ако намерите направена магия, например вързоп с косми и/или игли, развалено яйце, вързопи със странна смес или нещо такова, не отваряйте в никакъв случай вързопа. Вземето го внимателно и отидете на течаща вода, най-добре река и го хвърлете в реката, срещу течението, изричайки думите: "Да се върне магията при този, който я е изпратил”.

И не забравяйте: Правенето на магии въздейства пряко върху нашата карма и всяко вмешателство в нечия чужда съдба, ще се стовари в по-късен момент с пълна сила върху създателя и поръчителя на магията.

Рейтинг

3.9
Общо 25 гласували
5 8
4 8
3 7
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Нуршен мехмедова
Нуршен мехмедова
27.02.2016 17:37
Кажетеми как да разваля черна магия за Таздяла
10
1
Даниела
Даниела
13.10.2014 00:31
Истина ли е?искам да разбера защото имам предчуствие че бившата на моя приятел ни е направила магия тя си паса по тия неща напоследък много се караме с моя не бяхме както преди.кажете ми ще помогне ли?
0
2
Анабел
Анабел
13.06.2014 23:52
Това е истината.
9
1
firecat
firecat
13.09.2013 20:52
това горе са глупости, а на върлите христяни им пожелавам успех да махнат магията с вярата че само исус ше им помогне.както и да е ако някой има лошия късмет да му бъде направена магия може да си купи черен оникс (камък) или да се свърже с някой който има опит (който ви иска пари за това ви лъже) в развалянето на магии. предлагам помощ на скайп сашо4000 (с ес и хаш)
1
5
аз
аз
05.09.2013 13:25
Магии има от както свят светува......но глупостта и повърхностното потребителско мислене в хората не им позволява да осъзнаят че битието ни се управлява от " невидимият" свят. Ако развалянето на магия и деструктивна програма беше толкова просто че да се напише в статия щеше да е удобно и лесно. За съжаление нещата са доста по сложни и изискват човек да претижава определени качества и умения. За по сигурно отедете при доказал се маг или екстрасенс от който хората са доволни. Пак не е гаранция че точно на вас ще помогне но амо опитвате ще стигнете и до вашия човек..... Останалото е божа работа! Важно е човек да търси и да вярва. Но все пак всички си имаме собствен път ,който да извървим с усилие и постоянство.
6
0
десислава борисова
десислава борисова
02.08.2013 02:22
обиаснението е вярно,такае!факт!с едно утоцхнение:-докато не се сблъскаш с нещо,никога не разбираш за какво иде реч.с тези неща шега не бива.за планинскиа кристал не знаех.другото което е важно да се знае и направи разлика между магия и родово проклятие,защото са две различни грозни деяния,действащи с различна унищожителна сила.объркат ли се,става още по-страшно.
5
0
la bonne fee
la bonne fee
31.07.2013 01:06
Какво чувства човек под въздействие на „любовна магия“?

• Силно влечение и стремеж,
• Натрапчиви мисли,
• Изживява „щастие“ само когато е в присъствието на другият кодиран човек.
• Раздразнителен и конфликтен е с останалите близки.
Ако дълго време е бил подложен на захранване с магия, може да се наблюдава видимо отслабване или неестествено подпухване, зениците се разширяват, (това се дължи на психотропните вещества, с които се смесват магиите)

Какво причинява?

Постига се подчинение на волята на „любимия“. Така пострадалия се лишава от личен избор и е зависим от желанията и прищявките на другия. Когато настъпи раздяла, поради изтекъл срок на магията, или някоя друга причина, ефекта е сходен с този на магия за безбрачие. Засегнатият човек, чувства празнота в личния живот и не може да срещне подходящ партньор въпреки, че вече не е подвластен на старите чувства. Това състояние може да продължи години.

Как се разваля любовна магия?
Както всички останали. Възможно е дистанционно изчистване. Може да се работи и без знанието на засегнатия.
Особена трудност представлява, когато човек е захранван, магията е била поставяна в храната или напитките. Тогава за гарантиран ефект от изчистването е нужно да се преустанови захранването до успешно изграждане на защита. Обикновено това условие е най-трудно осъществимо, но с всеки отделен случай, в процеса на работа се решават индивидуално проблемите.

Колко време отнема развалянето на магия?
Обичайното време както при останалите.
Необходимо ли е лицето да знае за развалянето на магия?
Не е задължително. Поради спецификата на въздействието на този род магии, засегнатият е обсебен от лъжливо чувство на щастие с „любимия“ и оказва съпротива на изчистването. След изтрезняване е готов да научи за истинското състояние в което е бил, и аз съветвам близките му да го информират по подходящ начин в подходящо време. Защото така е честно.

Какво се случва след разваляне на магията?
Човек се връща в съдбовния си път, среща определените хората, случват му се онези събития, които са му били предначертани. Най-често клиентите ми споделят, че се чувстват свободни. Това е и един от признаците за добре свършена работа.

от Надя Христова
4
0
БЛАГА
БЛАГА
30.07.2013 11:16
ПРЕДЛАГАМ ТИ ДА ОТИДЕШ НА ЦЪРКВА ,САМО ИСУС ХРИСТОС МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ ТОЙ Е ИСТИНАТА
9
2