Характерът според кръвната група

ДНК тест

Характерът може да се определи не само според зодията, но също така и според кръвната група на дадения човек. По кръвната група дори могат да се прогнозират от специалисти успехите на определени хора.

Хората, които са с нулева кръвна група, като цяло са целеустремени, общителни и енергични. Когато си поставят цел, те не спират, докато не я осъществят.

Хората с нулева група лесно могат да бъдат ентусиазирани от дадена идея и ще направят всичко възможно, за да я осъществят както трябва.

В същото време тези хора са изключително чувствителни и лесно могат да бъдат наранени, макар и да не го показват пред останалите.

Те са доста ревниви, което не им пречи да крият своята ревност и да бъдат най-нежните партньори на света. С близките си са откровени и могат да им кажат всичко.

Хората от кръвна група А са спокойни и уравновесени. Тези хора имат силно изявено желание за хармония. Те рядко спорят, предпочитат да решават проблеми по мирен начин.

Хората с кръвна група А са устойчиви към стрес и дори след кошмарни ситуации са в състояние да се вземат в ръце и да се съсредоточат върху своята работа.

Понякога обаче те изпадат в дълги депресии, гледат песимистично на живота, но това не им пречи да преследват целите си.

Те имат силен стремеж към съвършенство и делят целия свят на черно и бяло, на лошо и добро. Опитват се да помогнат на всеки, който е в беда.

Състезание на работното място

Хората от кръвна група В се впечатляват лесно от всяко нещо, винаги са тихи и спокойни, не показват емоциите си. Те мислят поне десет пъти, преди да кажат нещо.

Този тип хора имат богато въображение, те са подчертано творчески личности. Те мислят и действат по свой собствен начин, извън стереотипите.

Взимат бързи решения, забравят неприятното и прощават лесно. Те трудно се задържат на едно място, обичат да са постоянно в движение.

Това са хора, които трудно можете да задържите, тъй като постоянно са завладяни от нови интереси. Лесно се поддават на чужди идеи и мнения.

Хората с група АВ са философи, любимото им занимание е да съзерцават и да осмислят видяното и преживяното. Те запазват спокойствие и в най-критичната ситуация.

За тях красивото и уютът са на първо място. Те са отлични критици и психолози, могат да оценят проблема отстрани и да го решат.

В душата си те са фантазьори. Те могат да са разкъсвани от бурни чувства, но никога няма да го признаят и ще изживяват драмата си, без да кажат на никого.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 2
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
ХХ
ХХ
23.08.2015 20:18
0 група дават кръв на всички, а взимат само от себеподобни /0/ - те са хора, които се раздават;
А и В взимат кръв от 0, А и В, а дават само на своите -те са умерено благородни.
АВ взимат кръв от всички и не дават на никого - е това са завършените егоисти
0
0
lili
lili
17.03.2015 17:34
Da polovinata ne6ta sa verni,filosifi na parvo mqsto,e ozenqvam go na 4.50
0
0
Яна
Яна
23.10.2014 22:16
Много вярно!
0
2
Ива
Ива
03.11.2014 22:27
Аз съм на група АВ и съм философ но не съм спокойна, а нервна!!
5
1
мариана
мариана
14.09.2013 05:58
Аз съм А и е много вярно това което пише за моята група
5
0
мариана
мариана
19.08.2013 17:38
Аз съм с нулева и половината от статията не е вярна за мене.
2
0
Боян
Боян
05.08.2013 21:27
В принцип съм съгласен със статията, но не мога да се съглася, че майка ми, баща ми, брат ми, сестра ми, жена ми, дъщеря ми и синът ми имат същия характер като моя, всички сме от една и съща група и фактор, а сме толкова различни по характер!
3
0
светлана
светлана
04.08.2013 02:27
аз съм АБ и нищо вярно няма в написаното.Такъв нервак съм,че просто няма как да запазя самообладание в критична ситуация.за по-долу написаното ....по-съгласна съм
5
1
Б група
Б група
24.07.2013 12:22
аз съм Б и това е много вярно. изненадах се :)
0
0