sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Пакостливите страни на зодиите

Пакостливите страни на зодиите

Нина НордНина Норд
Джедай
788541
Пакостливите страни на зодиите
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Каква пакост може да очаквате от представителите на различните зодии? Добре е да сте подготвени, за да знаете как да реагирате в определени ситуации.

Мъжете Овни спорят, дори когато са убедени, че не са прави. Една от най-лошите им черти е, че вдигат скандали. Жените Овен са в състояние да се правят, че изобщо не познават мъжа, с когото са изпитали наслада предишната нощ. Те винаги избухват на тема ревност.

Телците са прекалено бавни, и дори мързеливи, и най-голямата пакост, която могат да направят, е да забавят изпълнението на важна задача. Жената Телец е перфектна майка, но често ще замеря мъжа си с чинии.

Мъжете Близнаци са непостоянни и обичат да се гаврят с хората. Те винаги са готови да ви направят някой гаден номер. Жената Близнаци е идеална за съпруга, но прекалено често лъже.

Раците смятат, че жените са създадени само за да им угаждат. Не търпят чуждо мнение и лесно избухват, но не нанасят удари под кръста. Жената Рак ще плаче денонощно, за да изглежда слаба и ранима, но е отмъстителна и си връща за най-малката обида.

Пакостливите страни на зодиите

Високомерните Лъвове са прекалено заети със себе си, за да помнят както обидите, така и обещанията. Понякога обаче са дребнави и могат да скроят гаден номер дори на приятел. Жената Лъв харесва мъже, които доминират над нея, а тези, които я обичат, са обречени на най-гадното отношение, което могат да си представят.

Педантичните мъже, родени под знака на Девата, не показват емоциите си. Единственото, което могат да причинят на околните, е да ги карат да работят неуморно, тъй като самите те са работохолици. Жената Дева не е в състояние да навреди на никого, дори ако са се отнесли много зле с нея.

Мъжете Везни обичат да превръщат живота в театър, но когато нещата не вървят по техните планове, те стават дребнави и зли, склонни са към отмъщение. Жените Везни са убедени, че са най-красивите създания на света. Те действат на нервите на половинките си, като постоянно си просят комплименти.

Скорпионите са злопаметни и самовлюбени, те не понасят мрънкането и възраженията. Отмъстителни са и при отмъщението си използват коварни методи, за да вгорчат живота на жертвата си. Жената-Скорпион лесно се превръща в лепка и е трудно да се отървете от нея, но не е отмъстителна.

Мъжът-Стрелец е раздразнителен и изневерява при всяка възможност, освен това често лъже. Жената-Стрелец е женския вариант на Казанова, това е най-лошата й черта.

Козирогът се превръща в досадник с постоянните си поучения и винаги се жени по сметка. Дребнав е и отмъстителен. Жената-Козирог се чувства емоционално измамена, независимо с кой мъж е, а най-лошата й проява е, че обича да командва.

Мъжът-Водолей може да ви изненада неприятно с това, че вечно нещо не е разбрал, и обича да изяснява конфликтните ситуации. Често забравя какво е обещал. Жената Водолей се интересува единствено от себе си и ако мъжът не изпълнява капризите й, е в състояние да съсипе живота му.

Мъжът Риби е с мек характер и всяка жена може да го върти на пръста си. Но когато се озлоби, той е готов на всевъзможни подлости. Жената Риби живее в измислен свят, не е отмъстителна, но никога не забравя кой й е причинил зло и при възможност си го връща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 12
4 5
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (22)

Изпрати
хехехе
хехехе
28.01.2015 08:16
Жена скорпион - лепка!!! Е нема такова животно! Авторът на статията няма връзка с главния мозък...
5
0
Вивиан
Вивиан
27.01.2015 04:14
Аз съм жена Скорпион и съм отмъстителна!
1
0
viktoriq
viktoriq
19.10.2014 19:46
за телец най-малката пакост е да ти скъса нервите само с един въпрос
2
0
..-___-..
..-___-..
20.02.2014 22:20
това за жените везни изобщо не е вярно!
3
2
:|
:|
29.01.2014 19:29
Написаното за жената водолей че се интересува само от себе си е абсолютно НЕВЯРНО!аз съм водолей и почти нямам време за мен защото постоянно се притеснявам за другите
2
0
Ива
Ива
24.07.2013 21:33
Според мен всичко си е вярно, въпреки че според някои хора, виждам, не е. Все пак това са общи факти за зодиите. Естествено не трябва всички хора да се слагат под общ знаменател. Всеки има свои собствени индивидуални черти. Това, което се опитвам да обясня е, че нещата, записани по-горе, са напълно верни никой не бива да съди за зодията по човека, когото познава. Вашата приятелка, чиято например зодия е везни може да не се мисли за най-красивата и тем подобни, но друга везна може и да го мисли...Така че не бива да съдим за цялата зодия, заради шепата хора, които познаваме... :)
2
0
мария
мария
27.06.2013 17:31
аз съм зодия дева,вярно е написаното както за нея,така и за останалите зодии !такива са и моите наблюдения,защото отдавна се интересувам от астрология и имам добри познания.ще ме прощават везничките,ама си е 100% вярно,много са самовлюбени!
3
0
Gospojica Miteva
Gospojica Miteva
13.06.2013 10:41
За везните жени не е вярно !
2
0