Премахване на самотата, предизвикана от магия

Премахване на самотата, предизвикана от магия

Не е необходимо да се мисли, че самотата винаги е предизвикана от ваши врагове, които са се възползвали от мрачни окултни техники.

Често се случва човек сам да предизвика самотата си със собствените си действия и мисли. Има и случаи, когато самотата има кармичен характер. Но все пак има и случаи, и те не са рядкост, когато самотата е резултат от магия.

Лесно можете да разберете на какво се дължи самотата ви в дадения момент. Психологически предизвиканата самота се предизвиква от ниска самооценка, която ви кара да мислите, че не сте достойни за привлекателен партньор. Често за това са виновни и най-близките ви роднини, които просто искат най-доброто за вас, без да се интересуват, че вие може да обичате и човек, който не е перфектен.

Самотата, предизвикана от магия, се дължи на хронично нарушаване на енергията ви. То се изявява в обективна невъзможност за запазване на дълга връзка с избран от вас партньор. Обикновено това се дължи на магия, направена от близък човек заради ревност или завист.

Премахване на самотата, предизвикана от магия

Такъв тип самота поразява привлекателните и интелигентни хора. Точно те предизвикват остри пристъпи на люта завист и злоба сред колегите и приятелите си. И вместо да направят така, че самите те да са привлекателни, те насочват негативната си енергия срещу човека. Често такива хора имат достъп до личните вещи на жертвата, както и до снимките й, тъй като са й доста близки.

Обикновено самотата, предизвикана с магия, не може да бъде отстранена с психотренинг. Лесно ще разберете, дали страдате от самота, предизвикана от магия. Това се проявява в няколко фактора: в компания на ваши връстници никой не ви забелязва, вие винаги сте в сянка, партньорите идват и си отиват от живота ви светкавично, а вие се привързвате към тях. Често празнувате съвсем сами рождения си ден или в компанията на любимата си котка.

За да премахнете самотата, предизвикана от магия, намерете изворче в църковен двор, който да е далече от голям град. Най-добре е, ако успеете да намерите изворче, което се слави с магически свойства.

Измийте лицето и ръцете си три пъти, като повтаряте: „Измивам самотата, измивам я с водата”. Ако има възможност, налейте си малко шишенце с вода от това изворче. Пийте по една глътка след ставане от сън, на гладно, в продължение на седем дни.

В продължение на един месец не допускайте дори да слушате клюки и да бъдете замесвани в интриги, независимо дали става въпрос за работа или в приятелски кръг. Това се прави, за да не бъде пробита енергийната ви защита, която е все още слаба. След това два пъти седмично палете свещ в малка църква. След един месец напълно ще сте пречистени от магията и ще сте готови за нова любов, която ще ви изненада приятно.

Рейтинг

5 9
4 9
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Dafinka
Dafinka
21.07.2016 15:26
Каранвърбовски манастир "Св. Марина" близо до Русе
0
0
Ivanov
Ivanov
13.02.2014 01:53
Всичко описано в тази статия е окултизъм и зло, според Библията.
Магия не се разваля с ритуали или подобни циркаджийски изпълнения, а само и единствено с молитва пред и в името на Господ Иисус Христос, извършена лично (забележете) от човека.
Скъпи сънародници, българи, християни... Четете Библията! търсете Бога и бягайте от врачки, гадатели, хороскопи и пр. защото това е "мерзост" пред Господа, грях и зло за вас и целият ви дом.
27
4
tanina
tanina
23.09.2013 20:47
къде има такова изворче чърковно
2
1
Боби
Боби
06.04.2014 11:32
Кабиле
7
2
иван
иван
27.11.2013 23:08
и аз това питам
0
2