Влиянието на фазите на Луната върху човека – 11-20 лунен ден

фази на луната

Единадесетият лунен ден е един от най-мощните енергийни дни на лунния месец. Носи късмет, но трябва внимателно да помислите, преди да вземете крайно решение, отнасящо се до бизнеса. В този ден не се убиват насекоми, а острите предмети, паднали от масата, вещаят неприятности. Благоприятен ден за сватба. Камъкът-покровител на деня е опал.

Дванадесетият лунен ден не се препоръчва за изясняване на взаимоотношения. Счупените съдове носят лош късмет в този ден. Идеално време за довършване на започнати проекти, както и за сватба. Камъкът-покровител на деня са белите и розовите перли.

Тринадесетият лунен ден е перфектен за учене, както и за колективна работа. Денят не е подходящ за нови начинания, както и за брак. Розов кварц ще ви охранява от зло в този ден.

Четиринадесетият лунен ден е благоприятен за важни бизнес -дела, както и за укрепване на роднински отношения. В този ден най-често се извършват самоубийства, тъй като хората са обзети от безпричинна тъга. Неблагоприятно за сватба. Камъкът-покровител на този ден е луннен камък.

Петнадесетият лунен ден се смята за сатанински ден, характеризиращ се с поддаване на изкушения. В този ден има най-много изневери. Не се препоръчва да ядете ябълки в този ден. Можете да се ожените в този ден, а камъкът, който ще ви закриля, е светлосиният ахат.

Шестнадесетият лунен ден е денят на справедливостта и хармонията. Ще усетите прилив на енергия. Не консумирайте гъби в този ден. Денят е перфектен за нова работа и за сватба. Смарагд ще ви пази в този ден.

младоженци

Седемнадесетият лунен ден е ден на мистерии, чудесно време за изпълнението на важни дела, както и за важни начинания. Благоприятен ден за брак. Камъкът-покровител на деня е аметист.

Осемнадесетият лунен ден е пасивен и тежък за повечето хора. Възможни са неприятности в работата, затова трябва да бъдете сдържани и благоразумни. Денят е подходящ за сватба, камъкът-покровител е белият ахат.

Деветнадесетият лунен ден е ден, в който не трябва да започвате нищо ново, както и да се жените. Добре е в този ден да не излизате по късните часове. Камъкът-покровител на деня е гранат.

Двадесетият лунен ден е ден на кармичните изпитания и на духовните прозрения. Това е перфектният ден за самоусъвършенстване. Не се препоръчва сключването на важни сделки. Може да се ожените на този ден. В този ден пазете от натоварване своя черен дроб. Червеният яспис е покровител на деня.

Рейтинг

4.3
Общо 7 гласували
5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Pesho
Pesho
30.01.2016 07:53
Nauchete se da slagate dati be tapanari.
1
0