Влиянието на фазите на Луната върху човека – 1-10 лунен ден

Пълнолуние и койот

Фазите на Луната влияят върху хората, затова е добре да се знае кой от лунните дни да бъде използван максимално полезно за определени събития.

Първият лунен ден – денят на новолунието, се отлича с това, че е неблагоприятен за групова работа. Първият ден на лунния цикъл посветете на лични планове и творчество. Избягвайте физическо и емоционално натоварване. Неблагоприятен ден за сватби. Подходящ е за медитация. На този ден носете бижута с планински кристал и диаманти.

Вторият лунен ден е подходящ за физически натоварвания. Възможни са конфликтни ситуации. Чудесен ден за нови начинания, но не и за сватба. Носете в този ден ахат и халцедон.

Третият лунен ден е ден на борба и агресия, възможни са конфликти с роднини. Неблагоприятен ден за нова работа, както и за брак. В този ден не се препоръчва подстригване и вадене на зъби. Камъните на този ден са рубин и авантюрин.

Четвъртият ден се отличава с това, че има риск да пострадате от съперници в бизнеса. Не взимайте отговорни решения в този ден. Той е идеален за сключване на сделки, но трябва да сте внимателни. Неблагоприятен за брак, в този ден не се секат дървета, не се късат цветя. Камъкът на този ден е нефритът.

Пълна Луна и фази на луната

Петият лунен ден изисква спазването на принципите ви, защото ще усетите пристъп на нерешителност. Това е ден, подходящ за стратегическо планиране. Не е препоръчителен за сватба. Възможни са проблеми с белите дробове. Камъните на петия ден са мрамор, тюркоаз, розов халцедон.

Шестият лунен ден е денят на интуицията. Денят е перфектен за ново запознанство, което ще прерасне в любов, благоприятен е за сключване на брак. Носете бижута с цитрин в този ден.

Седмият ден е добър за старт на реализация на планирани дълго идеи. Ще получите подкрепа от приятели и познати. Избягвайте пилешко месо в този ден. Денят е подходящ за сватба, а камъкът на този ден е яспис.

Осмият ден е успешен за пътувания и за приключване на недовършени дела. Не се препоръчва сключване на брак. В този ден от неприятности ще ви защити червен корал.

Деветият лунен ден е напрегнат, защото ще се сблъскате с лъжи и измами. Възможно е да получите насън важно предупреждение. В този ден разлятото мляко и счупено огледало носят много лош късмет. Не се женете в този ден, защото това е ден на черната магия. Защитете се от нея с черни перли.

Десетият лунен ден е ден, подходящ да прекарате със семейството си, както и да се отдадете изцяло на работата си – вие избирате какво да направите. Денят е перфектен за сватба, както и за равносметка на постъпките ви в последно време. От зли помисли ще ви пази кехлибар.

Виж повече

Рейтинг

2.6
Общо 10 гласували
5 1
4 1
3 3
2 3
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари