Пирамидите на Марс
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Пирамидите на Марс

Пирамидите на Марс

пирамиди на марс

Върху изображения на повърхността на Марс, получени от американския летателен апарат "Global Surveyer Orbiter" могат да се забележат много пирамиди.

Те се намират в района на Сидония. Върху снимките, получени от космическите камери, ясно се виждат многобройни големи предмети с конусовидна и пирамидална форма, които приличат на египетските и мексиканските пирамиди.

Размерът им достига от десет до триста метра широчина на основата. Много от пирамидите са групирани в правилни линии, триъгълници и други геометрични фигури.

Според някои специалисти пирамидите са естествени образования на планетата Марс, но повечето мнения се свеждат до изкуствения произход на пирамидите. В противен случай те не биха били подредени в толкова правилни фигури.

Някои от пирамидите на Червената планета имат абсолютно правилни ръбове на равностранен триъгълник, а други представляват пресечен конус – точно като са били направени пирамидите на маите. Повърхността на горната им част е гладка, все едно е полирана.

пирамида на маите

Повърхността на пирамидите на Марс е абсолютно гладка. Но най-интересното в тях е, че в долната им част има отвори, които най-вероятно представляват входове.

Според проучванията е напълно възможно на Марс да е живеела цивилизация, чиито представители са посещавали нашата планета Земя. Това би могло да обясни еднаквия произход на пирамидите, които са открити в различни кътчета на нашата планета, както и еднаквата форма на нашите и марсианските пирамиди.

Известно е, че върху повърхността на Марс е забелязана отдавна мрежа от канали, които най-вероятно са били напоителни канали на древна цивилизация. Напълно възможно е марсианците да са посещавали многократно Земята, да са строили някои от пирамидите си тук, както и на своята планета, с някаква определена цел, която все още остава неизвестна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 2
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
!
!
06.04.2014 12:56
Сега пък и марсианци ни изкараха.
2
0
unify
unify
24.08.2013 09:04
Добре бе,вземете поне веднъж сложете снимка на материала за който пишете.
5
0
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
14.11.2012 19:02
Трябва да изчакаме няколко години и ще ни се изяснят много неща. Нали се подготвя екип който четири години ще бъде откъснат от цивилизацията някъде далече в някакво подземие/и те вече са там/, защото трябва да свикнат с откъсването от света-две години да се пътува до Марс и две години завръщане, а колко време ще останат на червената планета не стана ясно!
4
1
Vejdi
Vejdi
12.09.2012 09:04
Ако е тази снимка ... наистина как по дяволите сте видели пирамиди, като това са си просто няколко възвишения даже и входове сте видели :Д
0
0
пенда
пенда
09.09.2012 13:05
аз освен ПЛАНИНИ на тази снимка, (която може да не е от Марс изобщо) друго не виждам..... вие сте явно били мнооооого напушени като сте видели Пирамиди, че и техните Входове.... а някой Марсиански Тутанкамон не ви ли помаха ..... хаххахаххахаххаххаах
1
0
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
08.09.2012 21:18
Защо да не приемем ,че може би ние сме наследниците на марсиянците?
3
0