Живял ли съм тук преди
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Живял ли съм тук преди

Живял ли съм тук преди

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Живял ли съм тук преди
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Живял ли съм тук преди? – сигурно този въпрос са си задавали почти всички хора. Това обяснява защо някои места, които никога не сте посещавали, са ви много познати и дори знаете подробности за най-дребните детайли.

Налага ли се задължителна регресивна хипноза, за да разберете какви сте били в предишните си животи? Смята се, че след смъртта си душите се завръщат към успореден енергиен свят.

Истината е, че съществува огромно количество научни доказателства за миналите животи на много хора. Децата на възраст до около пет години могат да имат много ярки спомени от култури, за които няма как да знаят подробности.

В някои университети по света дори вече има отдели за изучаване на миналите животи, които изникват в спомените на малките деца.

Живял ли съм тук преди

Когато започват да говорят свързано, хлапетата разказват необикновени истории, на които обаче никой не вярва, защото родителите мислят, че те са част от въображаемия свят на детето.

Често това обаче са спомени от минали прераждания, които душата все още не е забравила. Когато ви се случва нещо, което сте убедени, че ви се е случвало и преди, става въпрос за дежа вю.

Това се чувства от много хора поне един или два пъти през живота им. Всъщност това са спомени от техни минали животи. Спомените за минали животи могат да бъдат видени и в сънищата.

Ако сте убедени, че сте живели на някакво място, което ви е много познато, и дори можете да си представите какво сте правили там, това със сигурност е част от ваш минал живот.

Когато имате такива усещания, записвайте ги на диктофон, за да можете след това да си ги припомняте до най-малките подробности. Легнете в спокойна тиха стая, отпуснете се и концентрирайте мисълта си върху това място.

Когато сте на границата на заспиването, спомените ви ще се прояснят и ще си спомните и други детайли от предишните ви прераждания. Така можете да преодолеете неясни за вас самите страхове в сегашния живот, които ви измъчват без причина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 6
3 2
2 6
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
KatyCuteMoonWalker12479
KatyCuteMoonWalker12479
02.11.2015 11:05
Като съм била на 6 съм казала, че съм била близначка.
0
0
Бела
Бела
04.09.2015 13:12
Може да Ви се стори странно и дори невъзможно, но истината е че още от дете много обичам котките и Индия, и всичко свързано с Индия. Като ученичка след дълги размисли над този проблем стигнах до следния извод, в предишния си живот или в един от предишните си животи съм живяла в Индия, и съм имала котка, или аз сам била котка в Индия, за време, за място и дори за дати не мога нищо да кажа, защото тези неща не си ги спомням. Но сега вече студентка си купих индийски: гривни, пръстен, обеци. Решила съм да си купя, туника с клин и подходящ шал за нея. Това не е признак на суета, просто много силно ме привлича всичко индийско. Не съм се подлагала на хипноза, защото се страхувам, не какво ще узная, а дали хипнотизаторът няма да се възползва, докато съм под хипноза, да кажем да ме накара да направя нещо, което не бих одобрила. Ще пробвам с регресия, но ще го направя сама. Освен от Индия и котки се интересувам и от: мистика, астрономия, езотерика, постметафизика, Фън Шуй, история, химия, окултни науки /основно как да се предпазвам от магии/посредством Киприяновата молитва, молитви към Бога, силата на съзнанието на подпрагово ниво/, или как да разбера дали имам направена магия, правене на защити на дом или човек - щитове срещу негативната енергия (отрицателна енергия)/, чакрите, хранене според: кръвната група, зодията, асцендента и дошата /аюрведа: хранене и начин на живот/,психология, философия, митологии и др. Дотук ще решите, че имам развинтено въображение, обаче не е така, дори като дете съм виждала два пъти духове, първият ден, след като умря бащата на моя приятелка, а вторият път, когато бях на 16 г. видях моят най-добър приятел в стаята, интересното бе, че не го чух да идва /каза ми здравей, че е искал да ме види, поговорихме малко, каза ми Сбогом, което ме учуди и после си тръгна, и пак не го чух. Като се замислих реших, че това е неговият дух, който е искал да се сбогува с мен, защото е умрял. Бях на 20 г., когато майка ми ми каза, че моят най-добър приятел е умрял, когато е бил на 15 г. от сърце, бях потресена и не можах да повярвам. С него много време преди да ми се яви духът не се бяхме виждали и това ме изуми, аз съм разбрала за неговата смърт, когато той е умрял, а не след 5 години, но тогава не осъзнавах това./. Като човек съм малко странна, на фона на останалите хора, интересувам се и пермакултура още от дете. Може би майка ми мисли, че това е мода, дето толкова искам да имам индийски: дрехи, бижута, аксесоари и т.н., обаче аз знам че нищо не е случайно. Всичко е свързано с един от предишните ми животи. Хората сме скептици, не разбираме, а и не искаме какъв свят има около нас, паралелните светове, преражданията и т.н. Решила съм да потърся книга на тази тема за предишните животи.
0
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
16.01.2015 21:21
Доста се интересувам от подобни неща и ми се иска да пробвам астрално пътуване или да отключа спомени от минал живот. Знам че понякога това може да бъде доста опасно (особено астралното пътуване). Четох някъде как да се върнем в предишен живот, да си спомним случки... пробвах се, но още съвсем в началото ме обзе някакъв първичен, дори бих казала примитивен страх и се отказах. Сякаш ми се иска да го извърша с помощта на някой (някой лекар, под хипноза да съм примерно...).
0
0
лили
лили
04.08.2013 07:36
На мен пък ми се случва вече няколко (може би 4-5)пъти да сънувам едно и също място... Едно неравно поле и все по залез слънце... Никой няма сама съм... Веднъж бях и с баба си до едно много голямо дърво... Оттогава се чудя какво може да значи това?
0
0
Мими
Мими
21.04.2013 12:25
Аз и като малка и до днес съм привлечена от Египет..
2
0
криси
криси
30.01.2013 16:04
надя12 аз също и до днес съм заинтересована от египет и то много - имала съм сънища в които живея в древен египет !!
0
0
angel4e
angel4e
19.01.2013 22:06
Това е абсолютно вярно!Веднъж сънувах къщата на Ванга до най-малките детайли и когато ''за пръв път отидохме'' всичко ми беше толкова познато,но когато казах на нашите те не повярваха.Какво означава това,че в минал живот съм живяла там?
0
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
16.01.2015 21:17
Може да не си живяла, а да си ходила примерно или нещо такова.
0
0
надя
надя
21.12.2012 18:56
когато бях малка ме влечеше всичо свързано с Египет : проклятията им,културата и много други неща
1
0