Змиеносецът - новата зодия
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Змиеносецът - новата зодия

Змиеносецът - новата зодия

Зодии

Слънчевата система се смята за магическа от древни времена. Първоначално астрологията възниква само като начин за планиране на важни събития, както и за да може човек да разбере какви важни промени в живота му предстоят.

Това се прави от векове от астролози, които чрез разчитането на положението на звездите са в състояние да предскажат бъдещето на човека.

Днес обаче астролозите помагат и да се разрешат някои неясни въпроси в настоящето. Затова те имат много по-значителна роля в днешния живот.

Зодиакалните знаци предвиждат каква е съвместимостта ви с половинката ви. В много култури браковете са се сключвали едва след като е ставало ясно, че двамата млади са подходящи един за друг според астролозите.

Змия

До неотдавна се смяташе, че има само дванадесет зодиакални знака - Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Вече има и нова зодия, която бе открита наскоро – това е Змиеносецът. Това доведе до промяна в датите на всички дванадесет слънчеви зодиакални знака.

Като тринадесети зодиакален знак, Змиеносецът ще повлияе върху развитието на живота, както и върху личностните черти на хора, които са родени в периода между 29-ти ноември и 18-ти декември.

Змиеносецът се изобразява като мъж, който държи змия в ръката си. Това е единственият зодиакален знак, който е наречен на определен човек.

Името на знака е вдъхновено от древноегипетския жрец Имхотеп. Този знак е символ на медицината, той символизира мъдростта и способността да се лекува. Змията в ръката на човека е символ на късмета, с който звездите даряват родения под този знак.

Хората, родени под знака на Змиеносеца, винаги са в търсене на мир и хармония. Те успяват във всяка сфера и успяват да печелят добре. За да стигнат до слава и богатство, те преминават през много трудности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 8
4 6
3 3
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
24.06.2018 00:00
e това означава ли че като сме фиктивна зодия и ние сме такива.Коя е нашата планета?
1
0
Стелла
Стелла
25.11.2015 21:11
ArhangelGabriel Благодаря я за информацията.Аз съм скорпион родена на 2 ноември.Дали 10 дни разлика са много?Дали съм като змиеносец?Моляте одговори ми ако искаш по скайп,а той е-Stella123456789103
0
3
Asmodeus
Asmodeus
03.12.2014 21:33
Не е от 30 ноември - не го смятат правилно,
трябва да е от 20 ноември до 10 декември - това са истинските Змиеносци! В съзвездието Змиеносецът настъпва опашката на Скорпиона и продължава до част от сезвездието Стрелец, така че няма как да не обхване последните дни на Скорионите! Зодията е медиум - също както е и зодия Паяк, само че змиеносеца е между Скорион и Стрелец, а Паякът е медиум между Телец и Близнаци.
5
1
Asmodeus
Asmodeus
11.09.2014 11:59
Първо, Змиеносецът не се брои от 29ти ноември нататък, а е медиум- между Скорпион и Стрелец и попада точно в този период. Неслучайно самото съзвездие Змиеносец настъпва опашката на съзвездието Скорпион. Не разбрахте ли, че тази зодия е фиктивна? Ако считате и Змиеносеца, и зодия Паяк, и зодия Лебед, и зодия Копиеносец- вече ще станат не 12, а 16 зодиакални знака! Не може да отчитате абсолютно всички съзвездия в нашата Галактика, това е абсурд! И защо се опитвате да ги набутате в отделен период- те са медиуми между два знака, а и 4те знака попадат върху 4те най- важни точки от годината- преходите между сезоните- пролет и лято, есен и зима, и средата на лятото и средата на зимата.
1
1
pan4o
pan4o
03.05.2013 09:25
Тая зодия я е открила някоя тъпа кратуна, дето е бягала от часовете по астрономия в училище. Ако беше ходила,щеше да знае, че броя на съзвездията, през които минава слънцето е 13. Този факт е бил известен и на астролозите от преди повече от две хиляди години, но тъй като не им се връзвал с техните тълкувания, просто са пренебрегнали съзвездието Змиеносец.
3
1
mishulina
mishulina
17.02.2013 14:56
здравейте,наскоро прочетох в интернет пространството,че имало друга 13 зодия,,ПАЯК,,.а сега тук казвате че била,,ЗМИЕНОСЕЦ,,предлагам астролозите да се захванат здраво за работа и да кажат един път за винаги коя е 13/тата зодия.лично на мен ми е много интересно,защото аз съм родена във зодията,,ПАЯК,,успех на астролозите.ще чакам отговора с нетърпение
0
0
Ха
Ха
17.02.2013 12:05
апсолютна простотия е това. Зодиакалните знаци са от край време ,неможе да си измисляме зодии и да си ги вписваме в годината ...
2
1
ссссссс
ссссссс
27.11.2012 12:33
Здравейте "змийчета" :) съскайте по-малко а се усмихвайте повече :)
А аз се чудя защо ръцете винаги са ми студени и се шегувах ,че се приобщавам към клуба на жените "змии" а то какво се оказа....! Това хич не било майтап а самата истина.И сега стрелец ли съм змиеносец ли съм... хм..????
2
0