Как да си направим светена вода

Как да си направим светена вода

Светената вода е вода, която е заредена с духовна енергия в църквата. Хората си взимат светена вода от църквата и я използват за различни цели.

Ако добавяте редовно обикновена вода към светената, тя ще се превръща също в светена – така водата от църквата ще ви стигне за дълго време.

С помощта на светена вода се изгонват злите духове от жилището, като се напръскат всички ъгли с водата. Тя помага и при много проблеми.

Можете да направите светена вода сами вкъщи, но все пак тя донякъде ще се различава от светената вода, която сте донесли от църквата – не по състава си, а по-скоро по духовното зареждане, тъй като светената вода от църквата е осветена от свещеник.

Най-разпространеният начин да си направите светена вода е да вземете светена вода от открит водоем. Два пъти годишно водата в откритите водоеми става светена и се смята, че никога не се променя съставът й, ако вземете в едно стъклено шишенце.

Първият път е в полунощ до четири часа сутринта в нощта срещу деветнадесети януари. Тази вода се нарича мъртва вода. Другият такъв случай е в нощта срещу седми юли, отново между полунощ и четири часа сутринта. Тази вода е жива вода.

Как да си направим светена вода

Но и двете са с качествата на светена вода. Добре е да добавите в тази вода за два дни сребърен предмет, който да я зареди с още енергия. На всеки три литра вода се слагат сто грама сребро. Подходящи са както лъжици и вилици, така и бижута от сребро. Те не трябва да имат камъни и злато, както и друг метал.

Можете да вземете вода от дома си, да я занесете в църквата и да я държите близо до себе си по време на църковна служба. Ако имате икони в дома си, оставете водата за едно денонощие под икона.

Светената вода не се слага в хладилник, а се държи в стаята, близо до икона, дори да е съвсем малко изображение на светец.

Ако човек е болен, трябва да пие светена вода няколко пъти дневно по три глътки и близките му да се молят всеки път, когато отпива, за скорошното му оздравяване.

Светената вода винаги се пие на три глътки. Ако страдате от безсъние, пийте светена вода преди лягане в продължение на девет дни.

На много места вече може да се прочете, че водата е жива и помни енергията около нея. Ако водата бъде заредена с положителна енергия, ние като я пием тази положителна енергия резултира върхи нас, и обратното ако е заредена с отрицателна енергия.

Хомеопатията използва именно свойството на водата да "помни" енергийно-информационни послания. Когато попаднат в досег с човека, те му предават информация с която са заредени.

Едно от уникалните й свойства обаче е, че тя може да се пречиства. Когато се изпарява, водата се отърсва от боклука, натрупан в нея и си връща началната структура, т.е. програмата на живота.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 5
3 5
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати