Влияят ли биоритмите върху късмета

Влияят ли биоритмите върху късмета

Много е говорено за биоритмите и тяхната способност да променят посоката, в която протича животът ви. Анализът на биоритмите помага да се разбере напълно какъв е ритъмът на тялото и на душата.

Това може да помогне на всеки да знае как да реагира в дни, когато се очаква напрежение и нервни ситуации. Ако биоритмите ни са в перфектна форма, можем да устоим на всеки опит на стреса да ни надвие.

Доброто състояние на биоритмите на тялото може да бъде поддържано с редица физически упражнения. Понякога няколко минути в басейна вършат истински чудеса със състоянието на организма, чувстваме се освежени и тонизирани, сякаш сме напълно нови.

За разочарование на много хора биоритмите не могат да повлияят върху печалби от лотарията, тъй като това е въпрос само на шанс. Друг е въпросът, че не всеки спечелил от лотарията се превръща в щастливец, често животът поднася и неприятни изненади след дозата неочакван късмет.

Влияят ли биоритмите върху късмета

Биоритмите са свързани с друг вид късмет, който се основава на интуицията и на правилното използване на момента и на шанса. Има много щастливи хора, на които им върви във всичко, те винаги са на върха, винаги са на точното място в точното време, което е в тяхна полза.

Тези хора просто са използвали точния момент, за да направят точната стъпка и това на практика е техният късмет, базиран изцяло на интуицията им.

Според специалистите интуицията следва тридесет и осем дневен цикъл на негативен и положителен поток. Когато интуицията на човек е на сто процента, тоест когато той е в положителната част на цикъла, тогава той най-добре се справя с предизвикателствата в живота си и реагира правилно. Но когато е в негативната част на цикъла, сам се чуди защо постоянно прави грешки, които е могъл да избегне.

Но всъщност интуицията се влияе от биоритмите. Защото ако се намирате в положителната част на интуитивния ви цикъл, но във физическо, емоционално и интелектуално отношение сте зле, дори няма да усетите какво се опитва да ви подскаже интуицията ви.

Затова биоритмите ви трябва да са в перфектен синхрон с цикъла на интуицията. За да се получи това, избягвайте негативните разговори, защото те задръстват биополето ви, избягвайте караниците и скандалите и не се опитвайте да отмъщавате на враговете си. Те така или иначе ще си получат заслуженото, а вие само ще попречите на биоритмите си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати