Загадката на Царичина Дупка

Загадката на Царичина Дупка

За Царичина Дупка се знаят различни неща, но никое от тези твърдения не е подкрепено с факти и доказателства – всичко там си остава пълна мистерия. Цялата информация е засекретена.

След случилото се тунелът е затворен и изкопаното място е залято с бетон. Не е ясно какво са намерили там военните и защо за прекратили тази операция. Има различни слухове и хипотези, но истината все още не може да бъде разгадана, всички участващи в мисията мълчат по въпросите какво са намерили и какво са видели там и защо са го залели с бетон.

Години по-късно интересът към това място не стихва, но отговори все още няма. В операцията през 1990 г. участват екстрасенсите Димитър Сираков и Елисавета Логинова, която твърди, че на това място до село Царичина се намира гробница на първото същество, което е обитавало Земята. Логинова твърди, че получава информация от две извънземни, които й „говорят” чрез мисловни факсове.

Какво е Царичина Дупка и защо го наричат българския вариант на Зона 51? На 6 декември 1990 година, военните започват да правят разкопки в близост до село Царичина, Софийско. Причината е предположението, че точно там на това място се намира Съкровището на Самуил.

Операцията е секретна и е продължила две години, пръстта е разкопана с доста трудности. Багерът (макар и нов) е отказал да работи, блокирал е и започват да копаят на ръка – с лопати и кирки.

Стигат до тунел, който е с дължина около 160 метра и има спираловидна форма.

Странни неща са се случвали по време на разкопките. Говори се, че от мястото са се издигнали различни на цвят светлини, които са обагрили небето.

В по-късен етап участниците в разкопките отиват при Ванга, а пророчицата им дава отговори, които продължават да ги насочват, че на това място наистина може да има останки от извънземен разум. След тези думи Сираков решава да напусне разкопките, а Логинова остава сама.

През 1992 година получава данни, че останките на съществото е на още около 6 метра дълбочина.

Животът и политиката, обаче, не спират да се развиват през тези две години – сменен е министърът на отбраната, а новият министър решава, че достатъчно пари на данъкоплатците са изхарчени и че нищо няма да излезе от тези разкопки и ги прекратява.

Дали до село Царичина се намират останките от друго същество, което е обитавало Земята, гробница или останки от летяща чиния? Може би има неща, за които за нас хората, ще е по-добре да не знаем.

Рейтинг

5 16
4 6
3 4
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
ьж
ьж
02.04.2016 14:22
рхпхрп
0
0
lilencety.blogspot.com
lilencety.blogspot.com
23.07.2015 02:10
Аз знам едно нещо свързано с въпросните разкопки и е от достоверен източник и знам какво се крие там долу. Аз още не съм била родена.
Родена съм 1995 година, от малка до днес се интересувам от загадките на България и се рова много и с много хора съм разговаряла и най-интересно о е че не отдавна говорих с мой роднина които е ходил при Ванга и е присъствал на разговора и за тези разкопки. Той твърди че Ванга е казала да спрат разкопките защото там тегне голямо зло. При разкопките не само е имало спираловиден тунел, но е имало следи от нокти надолу по тънела. Там се криело създание с интелект но не е човек нито животно и е било единственото създание с два пола и рижава покривка като козина, което можело да създаде много злини на хората.
Предупреждението на Ванга било описано по начин които можел да уплаши всеки. Защото в него имало и друго "когато стигнете близо ще почнат болести върху всеки от екипа на разкопките".
6
2
Румпелщилскин
Румпелщилскин
18.06.2014 18:37
Драги най-голямата грешка тук е че всичко са сасипали с бетон трябваше да продължат
7
1
Telepino
Telepino
07.04.2014 15:11
Логинова е измамница, тя не е експерт, нито е лекар - обикновен шарлатанин. Тя твърди, че сканира хората с очи и открива заболяванията им, но собственият и мъж почина от неточна диагноза. Виждал съм я да си "говори" с извън земното, бих казал доста лошо театрално изпълнение. Виждал съм и "йероглифите", които и се присънват - обикновени драсканици, върху които всеки може да си съчини какво "вижда", като на облак или мастилено петно. Нищо не са намерили, с бетон е засипана злоупотреба с държавни пари!
10
6
worlok
worlok
26.07.2013 17:28
там се намира сит .ясно.
7
2
Песимист
Песимист
04.06.2013 08:52
Ако се подновят разкопките к,во? - ще потънат още няколко милиона народна пара.
Идеята да получим нещо даром- което да обърне историята е блазнещо , но за съжаление не съществува такъв варинт. Трябва да се бачка, а не да се тарикатее..
15
8
Ариана
Ариана
08.05.2013 00:41
Имайки предвид теорията, че планетата Земя е куха и в нейната вътрешности има свят, който е на по - високо ниво отколкото този, разположен на външната и обвивка, можем да разберем защо човечеството не е дораснало за някои информации ... Ние живеем в свят с много разрушение, които ще трябва да преодолеем, със съзнание и синтез ... малко по малко ... стъпка по стъпка *
11
3
Мда...
Мда...
17.04.2013 03:18
Много ясно како са намерили там тъпите шапкари - собствената си простотия. Като са разбрали, че неква тъпа кифла ги е направила на маймуни, заровили са там кретенизма си и затова са засекретили информацията - да не се разбере колко са тъпи. Ама е късно - ние вече знаем.
21
19