Годишен хороскоп за зодия Везни за 2012

Годишен хороскоп за зодия Везни за 2012

Везните ще се радват на една много успешна година по отношение на финанси и късмет. Спокойствието и устойчивостта, които показват в служебните отношения ще им помогнат за решаване на всякакви проблеми.

Този зодиакален знак е известен със своята работна етика, която може да се види в ежедневните им задължения. Те са трудолюбиви и са пример за всеки, който иска да бъде отговорен.

Въпреки всички свои положителни качества в професионален план, Везните трябва да се подготвят за няколко разочарования, които ще преживеят през 2012. Въпреки това не се страхувайте от промените, които могат да се случат. Бъдете позитивни и не обръщайте внимание на негативните страни.

Обвързаните Везни трябва да общуват повече със своите половинки. За да предотвратите дребните недоразумения отделете повече време за близките си, така ще постигнете мир и спокойствие.

Способността на Везните да вижда и двете страни на монетата ще бъде от голяма полза за преодоляване на проблемите в личните или служебни отношения през 2012.

За необвързаните Везни последните месеци на годината ще бъдат особено важни за намирането на специалния човек.

Ако по някакъв начин сте прекъснали отношенията си с някой през първите месеци на годината, то през последните шест месеца от 2012 тези връзки ще се възстановят.

С помощта на планетите Марс и Венера, Везните ще преживеят една сравнително спокойна година в професионалната и лична сфера.

Звездите предричат Везните да бъдат много внимателни със своите пари, защото може да има важни моменти, в които да се нуждаят от тях. Финансовото им състояние ще бъде добро, а през последните три месеца се очакват нови печеливши възможности.

Везните нямат поводи за притеснения относно здравето. През 2012 се очакват незначителни настинки, които ще отминават бързо и лесно. Тази година е благоприятна за всички аспекти от живота на Везните.

В края на месец май комуникацията с околните е много развита. В началото на юни ще бъдете силно креативни, а в средата на месеца избягвайте покупки, от които после ще бъдете разочаровани. Към края на месеца ваши минали усилия могат да ви донесат неочаквани приходи.

В началото на юли може да имате малко проблеми със семейството или приятелите, а в края на месеца може да имате много хубави мигове.

Ще блеснете в първите дни на август, а в края на месеца запазете своите идеи за себе си. В началото на септември е много важно да не следвате никакви приятелски съвети. Края на месеца ще ви донесе позитивни мигове.

Не позволявайте несигурност през месец октомври. Възможно е да започне цикъл, който ще трае цели две години. Очакват се новости, които ще повлияят и в работата, и в семейството ви.

В началото на ноември ще имате силно желание да останете малко вкъщи, а в средата на декември бъдете бдителни за манипулации.

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари