Годишен хороскоп за зодия Рак за 2012

Зодия Рак

Хората, родени под зодиакален знак Рак са нежни, забавни и чувствени натури. Те са привързани и предани към своите близки. Ракът е особено чувствителен и лесно раним от заобикалящата го среда.

2012 вещае специални мигове за зодия Рак. Тези мигове ще бъдат преживени със специален човек.

Бъдете бдителни, защото излишната енергия, която притежавате може да ви направи твърде неспокойни и дори безразсъдни.

Ракът ще бъде смел и решителен, както и силно организиран и мотивиран за постигане на своите цели. Използвайте волята си, за да решите всички усложнения в работата, които може да се получат в края на годината.

Раците нямат проблеми да изграждат приятни взаимоотношения с околните. През 2012 може да имат семейни раздори, особено към средата на годината. Не се тревожете, всичко ще отшуми бързо и нещата ще поемат в нормалния си курс. За необвързаните Раци се очертава брак.

Преди всичко хороскопът вещае на Раците нормално и обикновено ежедневие, което ще бъде разнообразявано от някои интересни събития. Приемайте изпитанията смело, защото те ще ви направят по-силни и твърди. През тази година ще бъдете изключително гъвкави и бързо ще се адаптирате в постоянно променящата се и враждебна среда.

През второто тримесечие на годината трябва да се внимава с харченето на пари за ненужни и непоследователни неща, защото Раци, може да съжалявате. В края на годината се очакват финансови постъпления.

По отношение на здравословното състояние нямате за какво да се притеснявате, възможни са дребни проблеми със стомаха. Не се тревожете, през тази година ще бъдете здрави.

Към края на месец май ще имате изобилие от идеи. В средата на юни положителните дела могат да ви донесат неочаквани награди. Ще имате силен прилив на енергия.

В средата на юли останете концентрирани и балансирани. В началото на август и септември внимавайте с покупките и избягвайте излишните разходи.

В средата на октомври вдъхновяваща идея може да ви донесе допълнителни приходи. В края на месеца необвързаните от зодията могат да открият своята любов.

Интуицията ви ще бъде много силна в средата на ноември, а в началото на декември се фокусирайте към по-нататъшно развитие в кариерата си. С приключването на годината се върнете назад и се насладете на моментите, които сте преживели.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати