Годишен хороскоп за зодия Близнаци за 2012

Годишен хороскоп за зодия Близнаци за 2012

Близнаците са една от най-интересните и сложни зодии. Те притежават висока интелигентност, добро поведение и много чар, с които лесно запленяват останалите хора. Близнаците могат да очакват една вълнуваща и успешна година, с възможност за съвземането от загубите, понесени в предходните години.

За съжаление е възможно да имат проблеми в работата, през тази година не могат да очакват повишение на заплатата. Обаче е силно възможно да постигнат някои свои цели в кариерата до края на юни месец.

Когато става въпрос за образование, техните хаотични умове и невъзможност за концентрация могат да провалят плановете им за по-нататъшно развитие. Ако са под натиск е възможно да постигнат целите си в тази сфера.

Близнаците лесно се доверяват на други хора. Те лесно приемат околните в живота си и следователно поддържането на връзка не е трудно за тях.

В любовната сфера, през тази година Близнаците не бива да обвиняват, подозират и задават прекалено много въпроси на половинката си. Така те ще се насладят на отлични лични взаимоотношения.

През първата половина на годината, необвързаните Близнаци ще успеят да решат всички проблеми, породени от клюки и да възстановят някои прекъснати взаимоотношения. Това ще им донесе мир и хармония през последните три месеца на 2012 и ще бъдат в състояние да установят нови връзки.

Като цяло, годината ще бъде активна и вълнуваща. Ще има много изненади и положителни емоции.

Тъй като не са изключени проблеми в работата, онова което трябва да направите е концентриране върху своите творчески проекти и други планове, които ще ви донесат печалба. Допълнителни финансови средства ще получат онези Близнаци, които са търпеливи и умеят да чакат.

Относно здравословното състояние, няма за какво да се притеснявате. Въпреки това обърнете внимание на храносмилането и нервната система.

В края на месец май не бъдете прекалено взискателни към себе си. Към средата на юни бъдете внимателни със своите действия, за да избегнете неприятен спор с половинката.

В началото на юли ще проявите много творчество, а към средата на месеца не се поддавайте на манипулации. В края на август отново ще бъдете творчески настроени, интуицията ви ще бъде изострена.

В средата на септември месец късметът ще бъде на ваша страна, най-вероятно под формата на неочаквани финансови постъпления. За необвързаните Близнаци, любовта може да се покаже на хоризонта в началото на октомври.

В началото на ноември се пазете от спорове с партньора, а със започването на декември месец обърнете внимание на вашата интуиция.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 3
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати