Годишен хороскоп за зодия Телец за 2012

Зодия Телец

Хората, родени под знака на Телец са много популярни сред останалите, защото притежават уникални умения. Тези хора почти винаги постигат изключителни професионални и лични успехи. Те са умни, практични, влиятелни и прагматични. Притежават и известна доза упоритост, но тя може да се превърне в положителна черта, тъй като чрез нея постигат своите цели.

Възможно е през първите месеци на годината, Телците да са имали лоши моменти на работното място. Това не бива да ви отчайва, упорствайте и увеличете своята воля за успех.

За обвързаните представители на този зодиакален знак, първите шест месеца от 2012 не са особено благоприятни. Това се дължи на негативните влияние на Марс и Сатурн. Така че Телци, преодолейте външните фактори, които влияят върху вашите лични отношения и покажете смирение при възникналите недоразумения.

Когато телците полагат грижи за някой се отдават напълно. Те са страстни и верни. Тези техни черти ще помогнат за изразяването на чувствата им по всякакви начини. Така че през тази година, Телецът ще прекара част от времето си за социализация и изграждане на взаимоотношения.

За необвързаните телци, това ще е годината в която лесно ще се сприятеляват, впечатлявайки хората със своето остроумие и мъдрост по различни теми. В края на 2012 може да започнете нова романтична връзка.

Скъпи Телци, бъдете внимателни през тази година, защото тя може да ви донесе както добри, така и лоши неща. Възможни са неуспехи, но и няколко положителни промени в живота ви.

Втората половина на годината ще бъде благоприятна за ангажиране в нови проекти или за създаване на нови бизнес отношения. През 2012, телците трябва да управляват времето си разумно.

През последните три месеца на годината бъдете внимателни относно здравословното си състояние. Бъдете нащрек за стомашни проблеми и настинка. Правилното хранене и упражненията трябва да бъдат ваш приоритет.

Към края на месец май очаквайте положителна промяна. В началото на юни ще преживеете изключително вдъхновяващ ден, не се колебайте да практикувате своите умения за писане. През юли месец обърнете внимание на вътрешното си вдъхновение, тъй като ще откриете че то носи начини за увеличение на доходите. Бъдете предпазливи в края на месеца.

В края на август внимавайте относно манипулации, особено за парични въпроси. Септември е месецът, в който любовта е във въздуха. Затова и Телецът ще обърне особено внимание на романтиката.

През октомври опитайте късмета си с лотарията, а към края на месеца внимавайте с думите си. През ноември обърнете внимание на кариерата, а началото на декември ще ви донесе много мечти.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 5
3 4
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати