sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магнитни бури през април 2012

Магнитни бури през април 2012

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
90387161
Магнитни бури през април 2012
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Магнитните бури са явления, които обхващат цялата ни планета. По време на тези бури възникват здравословни проблеми на хора по всички краища на света. Хора, които са здрави и със силни способности за адаптация не са засегнати от подобни явления. Причина за магнитните смущения са слънчевите изригвания.

Добрата новина е, че силните магнитни бури бяха през март месец, а през месец април не се очакват силни магнитни бури с големи стойности.

Магнитните бури през изминалия месец бяха 8 на брой, а според астрономите от началото на годината сме свидетели на най-силните такива бури за последните 10 години.

Първата магнитна буря, която ни очаква този месец е на 6 април /петък/. Предполага се, че тя ще бъде лека и умерена. На следващия ден – неделя, 7 април отново се очаква смущение, което също ще бъде леко, магнитната буря ще бъде малка.

На 8 и 9 /неделя и понеделник/ април магнитното поле ще бъде спокойно.

На 10 и 11 отново се очаква магнитно смущение. В края на месец април се очаква сериозна магнитна буря, така че бъдете внимателни. Хубавата новина е, че тя ще отмине бързо и няма да бъдат предизвикани сериозни геомагнитни аномалии.

Дните, които са опасни за здравето през този месец са: 3, 8, 11, 17, 21, 23, 25. Хората, които имат някакви здравословни проблеми трябва да бъдат малко по-предпазливи през тези дни.

Като обобщение може да се каже, че април няма да бъде опасен месец по отношение на магнитни смущения.

Тези, които притежават по-чувствителен организъм могат да усетят тревога и тъга, раздразнителност, напрежение и безсъние.

Магнитните бури най-вече са опасни за хора, които страдат от сърдечно-съдови и неврологични заболявания, респираторни заболявания и рак. Ако имате подобни проблеми, бъдете внимателни през тези дни и не се претоварвайте, а също така и не бива да се преяжда.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 5
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати