Характерът според веждите
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характерът според веждите

Характерът според веждите

Характерът според веждите

Лицето на човека носи послание за останалия свят и разкрива част от характера на определената личност. Както очите са наричани прозорец към душата, така и веждите играят роля за разгадаване на човек.

Веждите се тълкуват като показател за това как човек се отнася към заобикалящия го свят. Вярва се, че когато една жена променя коренно своите вежди, то тя е решила да постави ново начало пред себе си. По това може да се направи и изводът, че в някаква степен веждите отразяват вътрешните нагласи на хората.

Вежди, които имат голямо разстояние между себе си са показател за душевно спокойствие, а също така за голямо чувство за хумор на притежателят им. Това е човек, с когото много рядко ще влезете в конфликт и винаги ще се чувствате комфортно в компанията му.

Леко закръглени вежди говорят за великодушен и искрен човек. Той притежава голямо сърце и състрадателен характер.

Ако мъж притежава равни и дълги вежди, най-вероятно той притежава остър интелект и силно се стреми да направи дамата на сърцето си истински щастлива. При жените обаче, тази форма на веждите говори за непредсказуем и непостоянен характер. Дамите с дълги и равни вежди са кокетни натури, които преди всичко обичат себе си.

Смята се, че късите вежди символизират слаб интелект. Ако веждите са не само къси, но и гъсти значи човекът е с взривоопасен характер.

Гъсти вежди, които са щръкнали в края си говорят силни и щедри хора. Това са решителни хора, които знаят как да постигат целите си. Късметът е на страната им, дори се вярва, че тези хора са галеници на живота.

Сключените вежди са показател за тъжни и печални личности. Характерът им просто се чете по лицето. Но все пак никога не може да се знае какво да се очаква от такъв човек.

Правите вежди издават меланхолия в характера.

Най-коварните вежди са гъсти, сключени и тежки. Притежателят им е доминиращ и властен. Жени с такива вежди са със свободолюбив дух.

Високо разположени вежди са притежание на целеустремени хора, а ниско разположените са показател за разпиляност.

Женски вежди с чупка в средата е белег за привлекателност, която е на почит в противоположния пол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 9
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Дарена
Дарена
24.07.2012 12:28
Почти всички си скубят веждите.Затова аз приемам статията за съвет как да си ги оформим,според това как искаме да ни тълкуват.В противен случай,да ги оставим да израстат в оригинал, и да видим кой какъв характер има.
2
2
цветелина
цветелина
23.05.2012 19:55
Как изглеждат?Да бяха сложили една картинка......
3
3
сдсф
сдсф
23.06.2015 23:34
нали :дд
1
1
Radi
Radi
12.04.2012 15:18
Виктория, същата картинка съм и аз...
2
1
Виктория :)
Виктория :)
01.04.2012 10:47
Добре,ами ако са просто НОРМАЛНИ? Никога не съм си скубала веждите,защото просто си имат прекрасна форма,не са нито раздалечени,нито къси,нито сключени,нито ниски,нито нищо! За такива вежди,просто обикновени ,не пише нищо! :D Единствено за чупката в средата-имам си естествена лека чупка,но това не води до изводи за характера...
5
3