sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Възможно ли е да се влюбим от направена магия

Възможно ли е да се влюбим от направена магия

Възможно ли е да се влюбим от направена магия
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Когато човек е силно влюбен, той е склонен да прибегне дори и до най-драстични средства, само и само да получи вниманието на обекта на своята любов. Отричани или не, факт е, че любовните магии съществуват и доста хора се възползват от тях, като средство за получаване и засилване на любовни чувства.

Твърди се дори, че любовните магии са една много красива форма на магия, която се разпространява и внася любов в живота на хората по съвсем естествен път. Някои сравняват любовните магии с останалите най-обикновени средства, до които хората прибягват за да спечелят нечие сърце – например грим или ефектно облекло.

По своята същност любовните магии не могат да накарат когото и да било да направи нещо против своята воля, те действат на съвсем друг принцип. Вместо да внушават чужди мисли, любовните магии просто използват естествената сила на емоциите, за да създадат и подсилят връзката между двама души. Или казано иначе, тези магически ритуали работят само в посока засилване на чувствата от един човек към друг, помагайки и на двамата да реализират тези чувства.

Човешкият ум е изключително сложен и през него преминава една богата гама от емоции. Понякога те са „погребани“ някъде дълбоко в подсъзнанието ни и не могат лесно да бъдат "извадени наяве" /обикновено това се дължи на вредното влияние на стреса или други негативни влияния.Тогава на помощ идва любовната магия, която помага на човек да осъзнае какво наистина изпитва към някого.

Ако вие се влюбите в даден човек, то това не би могло да бъде просто следствие от странен ритуал, който този човек евентуално е извършил, в желанието си да ви привлече към себе си. Не, вашите чувства няма как да бъдат наложени чрез външна интервенция, те просто са били възникнали още преди това, но вие не сте ги осъзнавали.

Всеки един от нас копнее за истинска любов. Това е едно от най-хубавите чувства, които човек е способен да изпитва. Така че, наслаждавайте се на любовта си и не се замисляйте прекалено много над детайлите, просто бъдете благодарни, че сте сред щастливците, докоснати от нея.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
57
44
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Пенкилер@
Пенкилер@
09.06.2014 18:27
"... много красива форма на магия" друг път!
Почти съм убедена, че на член от моето семейство някога му направиха нещо такова и по този начин го лишиха от свободната воля да вземе решението дали да се "бракува" или си остане в съжителство с половинката (то май няма кой знае каква разлика). С времето такива чудеса му натресоха на главата, че се чудя още как е жив и здрав... ама докога?
Чувала съм, че ако човек успее да развали какъвто и да било вид магия, действието се обръща срещу този, който я е направил или поръчал. Така поне би се възстановил баланса и човекът, върху когото е упражнено непозволеното енерго-информационно въздействие, наистина ще има възможността сам да взима решенията си, а не да бъде принуждаван.
Някой да сподели как става това с развалянето?
3
0
пучи-пачи
пучи-пачи
28.02.2013 20:21
Ще искам от наще да ми подарят една такава магия за рд-то, аз си знам на кого да я направя
1
5
Виолета
Виолета
01.02.2013 14:21
Цунаде, каква е тази магия, би ли я споделила, моят мъж след 28 години брак внезапно си намери любовница,(или тя него), изнесе се без да му мигне окото и ни заряза с децата в ипотекирания апартамент...
12
3
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
07.10.2012 23:07
От прочетеното до тук става ясно,че човек предпочита да се занимава с глупости вместо да прави добри и полезни неща за другите!
8
1
Мими
Мими
07.10.2012 16:57
любовницата на мъжа ми му направи магия за любов и вече 4 години му лапа парите, а свекървището на мене за смърт щото иска дома ни и синчето и пак да е до нея. аз съм с инсулт, все още женена и изоставена след 30 години брак. е кое му е хубавото на магиите?
1
0
silvia
silvia
25.05.2012 15:42
цунаде, относно това,което си написала за 25-годишнив брак имам някакви съмнения,как мога да се свържа с тебе за да те попитам лично?
2
0
Andreya
Andreya
18.04.2015 10:43
Цунаде, може ли да ми кажеш как си постигнала това нещо с 25-годишния брак? :) Много ми трябва.
0
0
цунаде
цунаде
13.05.2012 12:43
няма негативна енергия от правенето на такава магия и не умират хора ако я направиш както трябва и да е точната магия.знам защото аз съм правила и вече 25 години живея с този човек и все оште не е умрял.
4
1
Георги
Георги
31.08.2015 11:00
как я направи магията искам и аз да се науча
0
0
Morena
Morena
26.03.2012 15:45
Аз съм чувала, че на човека, на който е направена любовна магия, ако не се развали до 7 години той умирал. :/
1
1