Поличби за дните от седмицата

Поличби за дните от седмицата

В понеделник не се тръгва никога на дълъг път, това носи нещастие и може да се появят сериозни проблеми по време на пътуването. Както ви тръгне в понеделник, такава ще ви е цялата седмица. Ако в понеделник вземете нещо, ще взимате цяла седмица. Затова се опитайте да направите така, че да вземете пари, и цялата седмица ще ви е успешна във финансово отношение.

В понеделник не се правят плащания и не се дават заеми, както и не се взимат заеми, за да не ви тръгне така седмицата. Ако кихнете в понеделник преди обед, ще получите приятна изненада до края на седмицата. Най-добре е да вадите зъб в понеделник, за да няма усложнения.

Вторник е благоприятен ден за тръгване на дълъг път. Във вторник каквото и лошо да се случи, няма да се повтори през останалите дни.

В сряда не се започва нищо ново, защото е обречено на провал. В сряда не трябва да се местите в друго жилище, защото няма да живеете в него дълго.

Поличби за дните от седмицата

Ако в четвъртък се изкъпете с вода, в която едно денонощие е престояло сребро или сребърен накит, ще бъдете здрави дълго време. Четвъртък е благоприятен ден за начинания, той предвещава късмет.

Петък е тежък ден, не трябва да се започва нищо ново, защото няма да имате късмет в начинанието. В петък сутрин не се пее, ще ви се наложи след това да плачете.

В петък не се слага кокошка да мъти, защото пиленцата ще умрат. Жена, която иска да се омъжи по-скоро, трябва да пости всеки петък.

Ако постите в петък по време на Страстната седмица, се предпазвате от удавяне. Който пости в петък преди Успението на Света Богородица, ще се предпази от бедност.

Събота е лек и благоприятен ден във всяко едно отношение, но е изключително успешен за нови начинания. Събота е благоприятен ден за дълго пътуване и за преместване в ново жилище.

Не започвайте нищо в неделя, няма да имате пари и щастие.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 9
3 5
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
KKK
KKK
25.03.2012 18:48
Чула съм,че в понеделник не трябва да си миеш главата,защото ще те обвинят в нещо,което не си извършил
2
0