Поличби за дрехи и обувки

Мистериозни обувки

Ако облечете дрехите си наопаки, това означава, че ще ви се случат неприятности. Ако се загубите в гора, трябва да облечете дрехите си наопаки и ще намерите пътя.

За да не се износват дрехите ви, първото им обличане трябва да става не в празничен ден. Ако хвърлите подметка от стара обувка в пещ, ще ви върви.

Не се ходи само с една обувка, дори за малко, защото някой от семейството може да умре. Ако изгубите ръкавица, ще ви се случи нещо много неприятно.

Ако от нова дреха стърчи някакъв конец, това предвещава дълъг живот. Ако при излизане навън дрехата ви се защипе от външната врата, това означава, че ще се връщате много пъти на това място.

Ако обуете единия си чорап наопаки, ще бъдете набити - в пряк или в преносен смисъл. Ако заспите, без да искате, само с един чорап, скоро ще пристигне отдалече човек, когото очаквате. Ако ходите с шапка в дома ви, някой от семейството ще оглушее.

Шапка не се слага на масата, защото предвещава скандали в семейството. Жена, която сложи за малко мъжка шапка, няма да изневери на мъжа си. Ако мъж сложи женска шапка, ще започне да има необясними страхове.

Червена прежда

Ако си играете с шапка, а след това я сложите върху главата си, дълго време ще страдате от главоболие. Ако полата се свлича надолу, някой ще ви направи магия.

Ако обуете първо лявата си обувка, през целия ден няма да ви върви. Можете да неутрализирате това влияние, като я събуете веднага и обуете първо дясната обувка.

Ако облечете пуловер със задната част отпред, това е знак, че в скоро време ще се скарате с близък приятел. Щом усетите това, веднага облечете блузата както трябва.

Ако оставите ботуша си легнал на пода, това предвещава караници в семейството. Ако оставите обувките си с предната част към външната врата, ще ви се наложи да пътувате надалече и за дълго.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 5
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати