Суверия относно цвета на очите

Суверия относно цвета на очите

Хората със сини очи, според вярванията, постоянно са в движение и кипят от енергия. Съдбата не им прави подаръци, за всичко трябва да се борят сами.

Те се разбират много добре с хората с кафяви и черни очи. Синеоките постоянно са напрегнати, те смятат, че не са свършили всичко, което са имали възможност, само заради липсата на време. Най-подходящи партньори за синеоките са хората с тъмни очи.

Синеоките са остроумни, чувствени, темпераментни личности, които са много влюбчиви. Но страстта им изчезва бързо и отстъпва мястото на нова.

Хората с кафяви очи не обичат да работят прекалено много, те залагат на най-силното си оръжие – че хората лесно ги харесват. Тъмнооките винаги страдат от липса на достатъчно сили, за да се справят с проблемите.

Суверия относно цвета на очите

Тъмнооките трябва да са винаги във форма, тъй като трябва да бъдат харесвани на всяка цена, за да успеят да осъществят целите си. Най-подходящи за тях като партньори са синеоките и хората със сиви очи.

Зеленооките не изпадат в крайности, те винаги търсят златната среда. Каквото и да правят, те имат нужда да се гордеят с постъпките си.

Зеленооките се разбират най-добре с хора, които имат зелени очи или със синеоки, чиито очи се променят понякога към зелено. Зеленооките хора са верни в любовта и са приятели, на които може да се разчита.

Хората с кафяви очи, в които има сиви пръски, или сиви очи, които са с кафяви пръски, са с противоречив характер. Това са хора, които обичат безграничната власт. Характерът им е малко сложен. Най-добре се разбират с хора със същия цвят очи или с хора със сиво-зелени очи.

Тези, които имат сиво-зелени очи, са сигнал, че истинските качества на този човек не могат да се развихрят докрай заради собствената му сдържаност. Неговата агресия и деспотизъм не се реализират напълно.

Хората с такъв цвят на очите са в състояние да обичат, само ако са обичани. Те се разбират най-добре с партньори със сиво-кафяви или кафяво-зелени очи.

Хората с кафяви очи, в които проблясва зелено, както и тези със зелени очи с кафяви пръски, са с философска настройка към живота. Те са отмъстителни, но в уравновесено състояние на духа са мъдри. Идеални партньори за тях са хората със сиво-зелени очи.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 6
3 5
2 2
1 3
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Monny Monsterr
Monny Monsterr
29.03.2014 00:49
Не знам за вас до колко е вярно, но според хората, които познавам мисля, че е вярна информацията.
1
0
Николов
Николов
10.02.2014 01:08
А хората със светло кафяви очи?
3
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
29.03.2014 00:47
"Хората с кафяви очи не обичат да работят прекалено много, те залагат на най-силното си оръжие – че хората лесно ги харесват." - Само това пише за кафявите очи като общо. После, както виждаш, следва за тъмнооките, защото повечето хора с кафяви очи са тъмнооки.
1
1
Lisa
Lisa
17.06.2013 14:07
Ами Еси... искам да ти кажа, че синеоките очи са широко разпространени, а не рядко срещани...
0
1
ЕСИ
ЕСИ
12.04.2012 21:21
СПОРЕД МЕН ИНФОРМАЦИЪАТА НЕ Е УПРЕСНЕНА.НЕ РАЗБИРАМ СМИСЪЛА.НАПРИМЕР НАЙ ЧЕСТО СРЕЩАНИТЕ ПО СВЕТА СА С КАФЯВИ ОЧИ.АЗ НЕ СЪМ ОТ ТЯХ.АЗ СЪМ С ПЪСТРИ ОЧИ И ТОЗИ ВИД Е РЪАДКО СРЕЩАН КАТО СИНЕОКИТЕ ХОРА.
2
1