sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Съществуват ли ангели

Съществуват ли ангели

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
903179
Съществуват ли ангели
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Много обикновени хора, екстрасенси, вярващи и гадатели вярват в съществуването на ангелите. Някои хора отдават именно на добрите ангели спасяването си по чуден начин от прегръдките на смъртта.

Доста учени се опитват да открият доказателства за наличието на висши сили, като изследват разказите на хора, които са преживели близки до смъртта състояния. Всички хора изпадали в клинична смърт разказват как са се понасяли над собственото си тяло, а след това са попадали в тъмен тунел в чието дъно са посрещани от прекрасни същества. Понякога разказващите ги свързват със свои починали близки, а други ги оприличават като ангел закрилник.

Според някои хора ангелите приличат на същества от женски пол, според други са от мъжки пол, но всички ги описват като вълшебно красиви, божествени и свръхестествени. Те са облечени в широки дрехи в бял цвят, пристегнати със златен колан. Според разказите, ангелите нямат крила.

Съществуват ли ангели

Изследователите твърдят, че ангелите избират момента, в който да се появят, за да не уплашат човекът, когото закрилят. Най-важното нещо за ангелите е обектът на тяхната закрила да може да ги разпознае.

Руски учени правят много интересно проучване, което до голяма степен потвърждава теорията, че всеки човек си има ангел-пазител. Те поставили цел да проучат колко човека са върнали билетите си за международни полети или са закъснели за полета. Според учените когато пътуващите връщали по-често билетите си или закъснявали, след това самолетите катастрофирали. Проучването показва, че изминалите 20 години има десетки инциденти, а процентът на хората, върнали билетите си е с 18% повече, отколкото при благополучно кацналите самолети. За математиците тази статистика е доказателство за съществуване на ангели, които предпазват хората от беда.

Друг интересен случай е на холандски свещеник. Една нощ при него отива непознат човек с молба да причести умиращ. Дал адреса на свещеника и изчезнал. Свещеникът тръгнал към къщата, но там нямало никой. Последвало разследване на полицията, което установило, че човекът бил злодей и искал да убие свещеника, дори има съучастници. Те се отказали да го убият, защото по разказите им, свещеника вървял с още двама души. Според него именно Бог му е изпратил ангели, които да го закрилят.

Вярата в добрите сили е разпространена навсякъде по света. Знайте, че чудото идва там, където хората най-много го желаят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
511
48
36
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Стефи
Стефи
28.08.2014 11:46
до гн,Анжел тук в коментарите,(дето срещу заплащане ще ви прати в рая),..Питам ви? как нямате драм и страх от Бог?по голма мрасоти не бях чувала,..Но страха сте ви дойде за да разберерете и да не заблуждавате хората.Само един Бог казва кой за каде е сд или рсй,И (От думите и делата си ще се осадиш или спасиш),а вие сам си направете изеода за себе си ако сте ваобсте сподобен?
1
2
Маскара
Маскара
01.09.2013 14:44
не се знае със сигурност, изложените доказателства са твърде крехки и малки за да са достатъчни но пък защо да няма , може би са същества от 4-то измерение или по-горно така че само със силата на волята си могат да попаднат в нашето измерение и да ни закрилят , както и ние можем да влезем ако искаме в двуизмерното местоположение на рибите (не че ги и закриляме де :) )
1
1
ФХ
ФХ
16.08.2013 15:41
Някъде в стари текстове съм чела, че "ангел" е дума за газообразно вещество, а имената на ангелите са означенията им преди Менделеевата таблица.
0
2
ангел
ангел
05.05.2013 11:21
нямаше начин точно ти да не дадеш насока и разяснения как да сме угодни на Бог...ако се имаш за такъв със сигурност ще сме ти в изгода ,добре,че си си дала телефонния номер за да си изясним на кого да пратим париците хихихии...дано няма заблудени хорица и да те облагодетелстват финансова,помни,че един ден ще си платиш за подобен далавер импекс ....и то на шефа хихи
0
0
Анжел
Анжел
26.04.2013 23:16
Естественно е ,че има ангели.
Чудото не идва там където най-много го желаят ,а там където най -много го заслужават.
Реклама:
Бил съм в тунела на смъртта.Господ ми каза че съм за рая и много други неща.Мога да ви насоча как и вие да станете по господоугодни и как да се доберете до по-добра позиция за вечността.Срещу заплащане или бартер-0899152888.
2
4
Деси
Деси
23.04.2013 18:13
Ангелите съществуват, този който не му се е стоварило нещастие на главата не вярва.Аз също бях предобедена, но след едно изпитание в живота ми, съм убедена че те съществуват и ни помагат.Просто трябва да вярваш и да се молиш и всичко е възможно.
3
0
Maria 28
Maria 28
19.01.2013 20:05
Баба ми ми е разказвала,че когато леля ми се родила,сънувала как е в стаята леля ми спи(тогава новородено)където над леглото имало прозорец,който бил отворен и през него в стаята влязъл ангел,с бели големи крила ,дълга леко позлатена свободна доба с разпуснати ръкави и златен ореол,неземно красив,с чист образ.Той оставил до леглото златна покривка в която било завито нещо.Когато го отворила вътре имало толкова красиво бродирани карета,които с думи немогат да се опишат.
Сънят бил толкова реален,че като се събудила баба ми се чудела къде е пакета с красивите покривки и се чудела къде са,като все едно през нощта се е случило наистина.Най-странното е че на челото на бебето(леля ми) имало нещо като кръст.Това станало във вечерта след като я кръстили.
След това никой неможе да ме убеди че ангели несъществуват!
3
0
Pavleta
Pavleta
16.01.2013 22:41
Преди няколко месеца сънувах как разговарям с покойната си майка.Разговаряхме доста дълго време след,което тя ми каза,че трябва да отпътува и да си почине. Сбогува се с мен и тръгна по един бял коридор! Останах сам сама в една бяла стая с много цветя и плаках много дълго.Душата ми се разкъсваше от мъка,че повече няма да мога да я видя.Изведнъж в стаята влезе една много красива жена,която пристъпваше много бавно и плавно.Беше с бяла дълга рокля със златен колан в кръста.Беше неземно красива ..... гледаше ме с много толъл поглед,усмихна ми се и си сложи ръката над глават ми след което аз се събудих.Дали това беше ангел или някой от нашите духовни учители?! все още не мога да си обясня това........
2
0