sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Какво издават ръцете

Какво издават ръцете

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Какво издават ръцете
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Ако човек често държи ръцете си свити в юмруци, той има скрити тъмни страни на характера. Човекът, чиито ръце висят свободно, докато върви, е искрен, може да му се вярва.

Ако ръцете на човек се веят като закачени, това е знак, че този човек е доверчив, но много муден. Силно стиснатите в юмрук длани издават избухливост.

Човек, който ту си държи ръцете в джобовете, ту ги вади от тях, е силна личност, но постоянно има нужда от подкрепа. Човек, който постоянно държи нещо в ръцете си, е много развълнуван от нещо или се опитва да контролира нервите си.

Съществуват различни типове ръце. Елементарната ръка е тежка, масивна, с къси пръсти, които са с квадратна форма, кожата е груба. Хора с такива ръце имат липса на въображение, те са безразлични към всичко, което не е свързано с тях. Често такива хора се занимават със силови спортове или са работници.

Какво издават ръцете

Квадратната ръка с възлести пръсти, с палец с по-голям размер и квадратна основа на пръстите е характерна за хора, които обичат реда до педантизъм, нямат въображение, но са дисциплинирани. Хора с такива ръце стават добри бизнесмени, заемат ръководни постове, стават адвокати, учени, лекари и инженери.

Ръката с форма на лопата е с палец, който е доста едър, основата на дланта е широка, в горната част се стеснява. Характерни за хора с такива ръце са нетрадиционното мислене, склонността към авантюри и извънбрачни афери, изобретателността, ентусиазмът, смелостта и голямата производителност. Хора с такива ръце стават изобретатели, занаятчии, изследователи, пилоти, астронавти.

Философската ръка е дълга, пръстите са костеливи, самата длан е широка, горните фаланги на пръстите са конусовидни. Хора с такива ръце са филантропи, имат аналитични способности, внимание към детайлите, могат да преценяват правилно ситуацията. Такива хора стават поети, философи, писатели.

Конусовидната длан е с гладки пръсти, тя е широка и голяма, но в горната си част е много стеснена. Характерно за хора с такива ръце е, че умеят да се приспособяват, имат развита интуиция, щедри са и са чувствени, обичат промените и са идеални компаньони. Те са импулсивни и не обмислят действията си. Такива хора стават музиканти, художници, поети, скулптори, съдии и журналисти.

Духовната длан е мъничка и стегната, пръстите са гладки и много фини, палецът е малък и красив. Хора с такива ръце са мечтатели, на които човек не може да разчита. Те обичат окултното, имат проблеми с дисциплината и логиката, както и със спазването на срокове и ангажименти. Хора с такива ръце стават духовни наставници и проповедници.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
57
45
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Христова
Христова
12.06.2013 22:41
Вярно е!Моята ръка е малка за високия ми ръст.Но истина е,че вярата в Бог е определяща в живота ми!
1
1