Предсказанията на Ванга за България

Предсказанията на Ванга за България

Истинското име на Ванга е Вангелия Пандева Гущерова, родена е в Струмица през 1911 год. и умира в София 1996 год. Известна е като българската пророчица, Петричката врачка и много други имена. Още на 12 годишна възраст загубва зрението си, а за нейните пророчески способности се говори и до днес.

Особено интересни са словата и за България. Вижте някои от тях.

Според думите и ще дойдат и добри дни за нашата страна и за народите, които и помагат. България ще бъде тачена и уважавана от велики сили, ще изправи своята снага и самочувствието на хората ще се повдигне.

Предсказанията на Ванга за България

Земята ще се отвори и ще се открие кои всъщност са българите. Българите не са чергари, а откъдето са минали са оставили държава и град. Българското писмо е едно от най-старите на планетата.

България не е бедна страна. Народът ни е учен и трудолюбив, може всичко да произвежда. Ванга казва да се гордеем, че сме българи, да не се продаваме на Америка за пари.

В родината ни има много злато и един ден то ще бъде открито.

Македония не е държава, а част от българските земи.

Българският народ е силен, трябва да види какво се пее в песните и как са живели предците ни. Трябва да почитаме празниците си, защото те са средство за оцеляване.

Планините и езерата ни са свещени, точно като онези в Индия. Лошото е, че народът не го разбира, но ще дойде ден, когато и при нас ще идват от цял свят и ще черпят енергия. Седемте рилски езера са райско кътче, което е връзка с Космоса.

Пред Нешка Робева, Ванга казва да четем Дънов, защото той казва истината. България ще се оправи, защото българите са работливи.

Не бива да се караме, защото вярата и любовта са най-важни.

Когато църквите се обединят, когато се върне вероучението в училищата, България ще намери своето спасение.

Нужен е един Бог, единен народ и един владетел. Сини, червени и зелени трябва да се обединят, тогава страната ще се оправи. Руса жена ще помогне на България да излезе от кризата.

Страната ще се оправи, ако начело дойде добър и честен водач. Ще дойде мъж със здрава ръка, който ще каже, че е време да има ред.

Ще мине време и ще се появи висок човек, пришълец, който ще бъде добър шивач и крояч.

Всеки един народ си има звезда, която го зарежда с енергия, а България има не просто една звезда, а цяло съзвездие.

Нека да се надяваме, че наистина така ще стане. Поклон преде паметта на Баба Ванга - жената посветила живота си на хората!

Рейтинг

3.9
Общо 258 гласували
5 111
4 65
3 48
2 22
1 12
Дай твоята оценка:

Коментари (53)

IVo_1
IVo_1
02.06.2013 22:30
Ще дойде мъж със здрава ръка, който ще каже че е време да има ред ... Дойде и тия които не им утърваше го свалиха бате Бойко.
5
3
гери
гери
27.05.2013 20:44
Баба Ванга е една дърта вещица,всяка втора гадателка може да ти каже подбни неща
0
7
dark_winged
dark_winged
19.05.2013 08:37
Контрол+А за избиране на цялата страница, после Контрол+Це за копиране, после Пейст където си искаш и - тада - си имаш целия текст. Ако искат да не се копира, трябва текстът да го направят на картинка. Тогава само ще може да се снима страницата и пак ще може да се копира, но като снимка.
Как може да е забранена латиницата - има някои думи, които няма как да ги напишеш на кирилица! По-добре си направете проверката да проверява процентно текста, защото една дума на латиница не прави текста лош, само по-лесно четим. :)
0
0
az
az
09.05.2013 15:19
Вашият сайт само си сваля рейтинга като сте забранили копирането на текст . Обикновения потребител е затруднен като иска да сподели нещо просто... ако друг сайт иска да открадне статия така или иначе ще я вземе. Забранявайки функцията КОПИ (не дава думата на английски да напиша) само гоните хората
1
0
До Кирил
До Кирил
07.05.2013 10:16
Русия никога не ни е мислела хубавото. Седни и почети малко как са се гаврили с нас. Дори Хитлер има изявление преди да нападне Русия ,че му е писнало от техния тормоз над определени държави! Не мога да разбера от 20 години имаме достъп до уж достоверна информация , която до някъде е манипулирана ...... но все пак ние продължаваме да вярваме на глупости!Лесно човек може да си пресее информацията като прочете някоя и друга страница история.Направи ми този отговор впечатление защото има все още млади хора (манипулирани от по стари ) които вярват на глупости. Тато си замина бе хора, дайте шанс на младите сами да се научат. Достатъчно са притискани от държавата , не ги насилвайте и вие!
4
3
Мирена
Мирена
07.05.2013 09:56
Ники не е така. Не ни е виновен никой. Исляма ще ни завладее по друг начин. Докато едно мюсюлманско семейство ражда по 5-6 деца , християнското има по 1 максимум 2 (влез в ютуб там го има подробно обяснено).Циганите ,каквито са сега такива ще си останат завинаги докато не се спре с тия тъпи перални(организации)за толерантност към тях. А ,че нямаме храбри хора в България не е вярно . Българина въпреки ,че го подценяват винаги е бил добър войн !Безкрайно борбени хора! Доказателство са войните, винаги сме ги биели и винаги ще е така .Ние много обичаме семействата си , обичаите , въобще родината си... за това мисля че България ще я пребъде макар че имаме в историята си прекалено много предатели.А до Гагата не знам дали го казваш на майтап или просто да се намериш на приказка , но нито е смешно нито е коректно да ми говориш за тия мръсни гадни предатели. Не може нормален българин да говори за сърбите такива работи!Най-малкото все още упражняват тормоз над братята македонци ,като им внушават ония комунистически истории че сме татари и че сме ги колели и изнасилвали, и те са от рода на Александър Велики. Ти ми кажи нормално ли е да ги обичаме !?
5
0
Сотир
Сотир
02.05.2013 13:36
България ще се оправи ще се обединим със великите сърби и ние велики ще станем.
0
1
алекс
алекс
01.05.2013 08:24
Дано да стане както е предричано,макар и след 50 години.И все пак-България може да намери спасение и по-рано.
ПОКЛОН ПРЕД БАБА ВАНГА!ВЕЛИК И ДЪЛЪГ ПОКЛОН!
4
0