Предсказанията на Ванга за България

Предсказанията на Ванга за България

Истинското име на Ванга е Вангелия Пандева Гущерова, родена е в Струмица през 1911 год. и умира в София 1996 год. Известна е като българската пророчица, Петричката врачка и много други имена. Още на 12 годишна възраст загубва зрението си, а за нейните пророчески способности се говори и до днес.

Особено интересни са словата и за България. Вижте някои от тях.

Според думите и ще дойдат и добри дни за нашата страна и за народите, които и помагат. България ще бъде тачена и уважавана от велики сили, ще изправи своята снага и самочувствието на хората ще се повдигне.

Предсказанията на Ванга за България

Земята ще се отвори и ще се открие кои всъщност са българите. Българите не са чергари, а откъдето са минали са оставили държава и град. Българското писмо е едно от най-старите на планетата.

България не е бедна страна. Народът ни е учен и трудолюбив, може всичко да произвежда. Ванга казва да се гордеем, че сме българи, да не се продаваме на Америка за пари.

В родината ни има много злато и един ден то ще бъде открито.

Македония не е държава, а част от българските земи.

Българският народ е силен, трябва да види какво се пее в песните и как са живели предците ни. Трябва да почитаме празниците си, защото те са средство за оцеляване.

Планините и езерата ни са свещени, точно като онези в Индия. Лошото е, че народът не го разбира, но ще дойде ден, когато и при нас ще идват от цял свят и ще черпят енергия. Седемте рилски езера са райско кътче, което е връзка с Космоса.

Пред Нешка Робева, Ванга казва да четем Дънов, защото той казва истината. България ще се оправи, защото българите са работливи.

Не бива да се караме, защото вярата и любовта са най-важни.

Когато църквите се обединят, когато се върне вероучението в училищата, България ще намери своето спасение.

Нужен е един Бог, единен народ и един владетел. Сини, червени и зелени трябва да се обединят, тогава страната ще се оправи. Руса жена ще помогне на България да излезе от кризата.

Страната ще се оправи, ако начело дойде добър и честен водач. Ще дойде мъж със здрава ръка, който ще каже, че е време да има ред.

Ще мине време и ще се появи висок човек, пришълец, който ще бъде добър шивач и крояч.

Всеки един народ си има звезда, която го зарежда с енергия, а България има не просто една звезда, а цяло съзвездие.

Нека да се надяваме, че наистина така ще стане. Поклон преде паметта на Баба Ванга - жената посветила живота си на хората!

Виж повече

Рейтинг

5 111
4 77
3 48
2 22
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (54)

Изпрати
SSGGSS
SSGGSS
09.06.2013 11:21
От изчетените коментари разбрах, че българите, като цяло, можем да се надяваме и да злобеем! Това, със сигурност го можем. Но, никой не каза, че трябва да работим, много и здраво да работим, за да постигнем това, което желаем! Защото, наготово, даром, отгоре, никой, нищо няма да ни даде! Не може да мислим, каква далавера да направим, за да не работим, как и колко да откраднем, за да ни е добре персонално. За да постигнем мечтите си относно БЪЛГАРИЯ, първо трябва да сме единни, впоследствие ще се реализират и предсказанията!
7
0
IVo_1
IVo_1
02.06.2013 22:30
Ще дойде мъж със здрава ръка, който ще каже че е време да има ред ... Дойде и тия които не им утърваше го свалиха бате Бойко.
5
3
гери
гери
27.05.2013 20:44
Баба Ванга е една дърта вещица,всяка втора гадателка може да ти каже подбни неща
0
7
dark_winged
dark_winged
19.05.2013 08:37
Контрол+А за избиране на цялата страница, после Контрол+Це за копиране, после Пейст където си искаш и - тада - си имаш целия текст. Ако искат да не се копира, трябва текстът да го направят на картинка. Тогава само ще може да се снима страницата и пак ще може да се копира, но като снимка.
Как може да е забранена латиницата - има някои думи, които няма как да ги напишеш на кирилица! По-добре си направете проверката да проверява процентно текста, защото една дума на латиница не прави текста лош, само по-лесно четим. :)
0
0
az
az
09.05.2013 15:19
Вашият сайт само си сваля рейтинга като сте забранили копирането на текст . Обикновения потребител е затруднен като иска да сподели нещо просто... ако друг сайт иска да открадне статия така или иначе ще я вземе. Забранявайки функцията КОПИ (не дава думата на английски да напиша) само гоните хората
1
0
До Кирил
До Кирил
07.05.2013 10:16
Русия никога не ни е мислела хубавото. Седни и почети малко как са се гаврили с нас. Дори Хитлер има изявление преди да нападне Русия ,че му е писнало от техния тормоз над определени държави! Не мога да разбера от 20 години имаме достъп до уж достоверна информация , която до някъде е манипулирана ...... но все пак ние продължаваме да вярваме на глупости!Лесно човек може да си пресее информацията като прочете някоя и друга страница история.Направи ми този отговор впечатление защото има все още млади хора (манипулирани от по стари ) които вярват на глупости. Тато си замина бе хора, дайте шанс на младите сами да се научат. Достатъчно са притискани от държавата , не ги насилвайте и вие!
4
3
Мирена
Мирена
07.05.2013 09:56
Ники не е така. Не ни е виновен никой. Исляма ще ни завладее по друг начин. Докато едно мюсюлманско семейство ражда по 5-6 деца , християнското има по 1 максимум 2 (влез в ютуб там го има подробно обяснено).Циганите ,каквито са сега такива ще си останат завинаги докато не се спре с тия тъпи перални(организации)за толерантност към тях. А ,че нямаме храбри хора в България не е вярно . Българина въпреки ,че го подценяват винаги е бил добър войн !Безкрайно борбени хора! Доказателство са войните, винаги сме ги биели и винаги ще е така .Ние много обичаме семействата си , обичаите , въобще родината си... за това мисля че България ще я пребъде макар че имаме в историята си прекалено много предатели.А до Гагата не знам дали го казваш на майтап или просто да се намериш на приказка , но нито е смешно нито е коректно да ми говориш за тия мръсни гадни предатели. Не може нормален българин да говори за сърбите такива работи!Най-малкото все още упражняват тормоз над братята македонци ,като им внушават ония комунистически истории че сме татари и че сме ги колели и изнасилвали, и те са от рода на Александър Велики. Ти ми кажи нормално ли е да ги обичаме !?
5
0
Сотир
Сотир
02.05.2013 13:36
България ще се оправи ще се обединим със великите сърби и ние велики ще станем.
0
1