Заредената с камъни вода е чудодейна

Заредената с камъни вода е чудодейна

Благотворно въздействие върху човека оказва вода, заредена с информацията и енергията на минералите. За да получим от камъка неговата сила, трябва да го сложим във вода на слънце, точно по изгрев.

Във вода може да се сложи парче от минерала или бижу с него – гердан, пръстен или гривна с камък. Ако слагате вграден в метал камък, е по-добре да не зареждате водата.

Трябва просто когато го пускате в чашата с вода, да формулирате мислено или на глас това, което искате да получите от този камък: помощ за нещо, някаква защита или изцеление, но не искайте повече, отколкото може да ви даде.

Оставете бижуто да престои във водата едно денонощие, после го извадете от водата и му благодарете за неговата отзивчивост към вашите молби.

Заредената с камъни вода е чудодейна

След това го оставете на слънце за няколко дни, за да може да се зареди отново и да си възстанови силата, която е дал на водата. Чашата с вода пазете в хладилника и отпивайте няколко глътки, когато искате да се заредите.

Ако приготвите тази вода при нарастваща луна, ще получите еликсир за напълване на тялото и органите ви с енергия. Водата, получена при намаляваща луна, помага за премахване на страхове и неприятности.

Със силата и енергията на минералите може да се зареди не само вода, но и масло или някое мазило. Трябва просто да сложите камъка или бижуто в него и да го оставите за два-три дни на слънчева светлина.

Използвайте така приготвената субстанция един или няколко пъти седмично, но като следите фазите на Луната и това, което сте си пожелали.

Ако искате да си приготвите мазило против псориазис, използвайте каквото и да е масло, което ви харесва, и сложете в него смарагд, котешко око, рубин или тигрово око.

Използвайте камъка, който ви подхожда най-много, по това дали ви харесва или който сте избрали с помощта на махало. Приготвяйте мазилото при растяща Луна и използвайте при намаляваща.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати