Как да се защитим от магии

Как да се защитим от магии
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Съществуват най-различни съвети и ритуали как да се защитим от магии, уроки и всякакви зли сили. Някой от тях са дори толкова нелепи и наивни, че будят смях и едва ли сериозен човек би ги взел под внимание. Едно обаче е сигурно, никакъв ритуал или заклинание не е в състояние да ни предпази от самите нас.

Внушението, че някой цели да ни навреди и ние сме безсилни пред това е най-лошата магия, която може да ни сполети. Човешката психика е сложно нещо и много от процесите, които протичат там са все още загадка за учените.

Силата на внушението обаче е безспорен факт. Внушим ли си нещо, независимо какво е то, нашият организъм започва да се променя в съответствие с новите нагласи. И това има съвсем реални последици.

Често пъти, когато ни сполети някакво нещастие, ние подсъзнателно търсим причината за него отвън. И ето, възможността то да е причинено от магия, се оказва едно много удобно обяснение.

Тогава, в страха и отчаянието си започваме да се оплитаме в мрежата на „компетентни лица“, които ни съветват да вършим какви ли не странни ритуали, за да се отървем от въображаеми врагове. И така, всъщност, ние се борим единствено срещу нашите внушения или казано направо, със самите себе си.

Ето защо най-добрият начин да се предпазим от магията, е просто да не ѝ вярваме. Вместо да си внушавате, че някой е оказал вредно въздействие върху вас, по-скоро съсредоточете силите си в точно обратното внушение.

Предпазване от магии

Повтаряйте си, че всичко лошо скоро ще отмине, че то е просто етап, който трябва да бъде преодолян. Един добър начин да се чувствате винаги добре е например да отделяте по 5-6 минути дневно специално за подобна самотерапия, позитивно мислене и медитация.

Усамотете се на място, където никой няма да ви безпокои, затворете очи, отпуснете се напълно и се опитайте „да вникнете“ в душата си. Мислено си повтаряйте, че сте здрави, че сте издръжливи, че ще се справите, че ви предстоят само хубави неща и така нататък, все в този дух.

Трябва обаче да бъдете достатъчно убедителни, за да накарате подсъзнанието си да повярва в това и че магиите не действат. А оттам насетне то само ще направи необходимото.

Разбира се, ако имате нужда от допълнителна защита, можете да заложите също на амулети срещу зли сили и талисмани против уроки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 8
4 6
3 7
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Жени
Жени
21.01.2014 02:14
Съгласна съм...Но когато намериш нещо странно у дома, за какво друго да мислиш, освен за магия. Къщата ни в Охрид е ужасно потискаща, всички се чувстваме депресирани, самотни, постоянно ни болят главите,караме се, пари в къщата не се задържат и просто решихме в тази къща повече да не живеем. Сега си живеем в къща в Скопие, в която в основите й при строенето свкеърва ми и свекор ми са сложили живо сребро, какво е това не знам, но определено къщата ни в Скопие е много по светла, приятна и спокойна...Преди години свекърва ми е била при някаква гледачка. Жената й казала, че у дома (в Охрид) има 3 яйца, които са скрити от нечисти ръце. Казала й само, че първото ще го намери в кумина. Е, свекърва ми не го намерила в кумина, а в отдавна забравените бурии в гаража, съвсем случайно. След година намерила още едно в една саксия, а третото не го е намерила все още. Обърнала съм къщата с краката нагоре, нищо не успях да намеря. И така...свекор ми си умря в тази къща, свекърва ми си я взехме в Скопие, тази къща в Охрид даже не можем да я продадем...А толкова хубав град е Охрид...
3
0
Emanuela
Emanuela
08.03.2012 19:22
Така е !!!!!!!! :-) !!!!!!!!
1
1
л
л
27.05.2015 16:48
Съвета ми е да отидете на църква ..да извикате свещеник у дома за да ви освети къщата, а на вас да чете Киприянова молитва ..като това е хубаво да се прави до Четвъртък на обяд !Каквото намерите не пипайте с ръце, а само с ръкавици и го хвърляйте в течаща вода ! Успех и вярата в Бог помага !Пръскайте по-често със светена вода ..като всички дрехи,когато ги перете им сложете една чашка светена вода с другата !!
0
0
Vnushenieto e luda rabota
Vnushenieto e luda rabota
27.06.2014 02:56
Даи п
да купя тази къща и да се оттървеш от нея давам ти 5 бона откачалко
1
3