Какво вещае годината на дракона

Какво вещае годината на дракона

Според китайският календар на 23.01.2012 светът навлезе в годината на черният воден Дракон, която ще продължи до 9.02.2013.

Още от древността драконът е бил покровител на китайските императори, на големите имперски династии и също така е смятан за най-могъщото същество в китайския зодиак. Драконът е благородно, но и опасно животно. То олицетворява късмета и високото и стабилно обществено положение. Именно поради тази причина, източните народи са смятали, че да се роди човек в годината на Дракона е голям късмет. Той е и любимият знак на китайците.

Какво вещае годината на дракона

Драконите притежават благородно сърце и големи жизнени сили, смята се, че се стремят да постигнат всичко в живота. В същото време благородното животно е решително, емоционално и енергично. В годината на Дракона успех могат да постигнат хора, които проявяват същите тези качества в стремежа си към желаната цел.

Драконът е символ на могъществото, мъдростта, величието и добротата. Черният цвят е цветът на космоса, на безкрайните водни дълбини. Годината, която минава под знака на Дракона е характерна с различни страсти, решителни и устремени действия, много мъдрост. Стихията в тази година е водата, която е променлива и много динамична. Водата също дарява живот и прогрес. Водният Дракон е символ на творчеството и то в най-съвършената му форма.

Тази година ще бъде белязана от вълнение, интензивност, непредсказуемост и вдъхновение. Ще бъде благоприятна за хора, които са дейни и креативни, стремящи се да вървят напред, да стартират нов бизнес и нови проекти от всякакъв вид. Драконът цени хората, които са напористи, уверени, благородни и желаещи победа.

Устремете се към победата и ще получите покровителството на Дракона. Той ще повлияе благоприятно на вашите таланти и развитието на интелекта. Драконът също така ще помогне на хората, които искат да направят кариера и да постигнат творчески успех.

Това е годината на напористите и активни хора, притежаващи енергия и елегантна жизненост. Бъдете честни и открити и пред вас ще се отворят много врати и непознати перспективи.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 3
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати