Астрологична прогноза за 2012

Астрологична прогноза за 2012

През 2012 година Овенът ще се чувства перфектно в здравословно отношение. Това е годината на късмета му, тъй като ще му провърви в работата. Не горете старите мостове, старите познанства ще са ви полезни. Самотният Овен ще си намери половинката.

Телецът ще се радва на добро здраве, но трябва да контролира и най-малките прояви на неразположение. Това не е година за смели решения в бизнес сферата. През април ви очаква запознанство, което ще преобърне любовния ви живот.

Близнаците ще имат леки здравословни проблеми в края на пролетта. Ще има слабо развитие на кариерата, но в края на годината нещата ще станат по-динамични. През август се очертава криза в любовта.

Ракът ще има проблеми, свързани с нервната система. През 2012 година Ракът може да постигне големи успехи в работата, може да му се наложи да смени работното място. Годината не е особено романтична.

Астрологична прогноза за 2012

Лъвовете трябва да внимават със здравето си през първата половина на годината. В областта на бизнеса нещата са добри след юни. През лятото предстои истинска любовна буря.

През 2012 година Девата трябва да обърне сериозно внимание на здравословното си състояние. Това е подходяща година за промяна на работното място. Очакват ви нови любовни подвизи.

Везните се радват на добро здраве, но през есента трябва да укрепят имунитета си. През 2012 година ще срещнат трудности в работата, но ще излязат с чест от деликатните ситуации. През март, юни и ноември ще се случат интересни неща на любовния фронт.

Скорпионът ще е зареден със здраве, но трябва да помислят малко повече за начина си на хранене. Кариерата на Скорпионите, които работят в творческата сфера, ще се развие зашеметяващо. Това е годината, в която любовта залива Скорпиона като цунами.

Стрес и безсъние – това са големите проблеми на Стрелеца през 2012 година. Кариерата се движи нагоре, но през октомври трябва да сте нащрек. Има вероятност отношенията ви с половинката да изпаднат в криза.

Козирогът ще е в перфектно здраве през тази година. През лятото предстои драстична промяна в работата, но тя е за добро. През тази година Козирозите трябва да са внимателни в отношенията си с партньорите.

Водолеят ще посвети доста време на здравето си през тази година. Работата върви напред и 2012 година не предвещава проблеми. В любовен план се очакват сериозни конфликти.

Рибите изживяват период на стрес през 2012 година, което се отразява и на здравето им. В работата Рибите се радват на успехи. Това е годината на любовния възход на Рибите.

Виж повече

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Sirius
Sirius
23.02.2012 21:42
ахам
0
0