Опасностите на паралелните светове

Опасностите на паралелните светове

Все по-често се споменава, че паралелните светове могат да са напълно реални и на нашата планета да съществуват други форми на живот и други светове.

Има много случаи, когато хора са преминавали в паралелен свят. Известен е случай, който е преживяло малко момиченце от Англия. Момиченцето се разхождало в гората до дома си, но внезапно се оказало в пространство, което било оградено с невидима стена.

Момиченцето удряло по стената, опитвало се да мине през нея, викало, но нищо не се получавало. То виждало родителите си и съседите си, които обикаляли гората, за да го намерят, но те изобщо не го виждали.

След като всички те си тръгнали обезсърчени от гората, стената изчезнала и момиченцето успяло да се върне вкъщи.

Опасностите на паралелните светове

Живите същества от другата страна на света могат да ни виждат и да ни чуват, а ние дори не се досещаме, че сме част от някакъв зрителен експеримент.

Понятието „друг свят” е известно от древни времена. Хората от векове се досещат, че съществуват и други форми на живот, други измерения, където има живи същества.

Всички езически религии са свързани с вярване за други светове. Шаманите и жреците са се свързвали с тези други светове.

Съществуват доказателства за пространствено-времевите прозорци. През тези прозорци хората попадат в други светове с други параметри на времето и пространството.

Това може да е както миналото, така и бъдещето. Когато човек попадне в такова място, той изчезва завинаги от нашия свят. Ако все пак успее да се върне, той е с разклатено здраве и психика.

Такива места се наричат процепи между реалностите или портали към други измерения. През деветнадесети век, когато не е имало лимузини, двама американци от Кънектикът – полковник и съдия – се скрили в малка къщичка в гората по време на проливен дъжд.

Тази къща била известна като къщата на ужасите, тъй като в един прекрасен ден фермерът, който живеел там, изчезнал от нея заедно с жена си и петте им деца.

Когато американците влезли в къщата, настъпила тишина и пълен мрак, не се чувал дъждът. Пред погледа на съдията и полковника се открила ужасна картина – труповете на цялото фермерско семейство. Съдията влязъл в една от стаите и изчезнал.

Полковникът избягал от къщата, но изгубил разсъдъка си, а съдията така и не бил намерен, нямало ги и труповете на фермера и семейството му.

Рейтинг

5 8
4 3
3 7
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Rosica
Rosica
13.10.2014 08:52
Имам вапрос.Какво е станало сас момиченцето,загубило лиси е расадака?Как така се е варнало а садията не?
3
6
Огнян
Огнян
05.02.2014 18:08
Напълно възможно е да съществува паралелен свят, дори няколко паралелни светове!Предлагам ви да прочетете в "Уикипедия" за "Котката на Шрьодингер"- много интересна статия!Според мен, паралелните светове представляват места, където всички ние съществуваме, но също така сме с съвсем друг характер и по съвсем различен начин гледаме на живота!Благодаря ви!
12
0
Аканд
Аканд
12.08.2013 14:26
...Ще добавя, че всяко създание от този свят, при т. нар. "смърт" се прехвърля в някой от безбройните други светове.Тук остава само амортизираното средство за изява на духа му - тялото.Дали вярва някой в това или не - няма никакво значение. Преди няколко века не са вярвали, че Земята се върти. Но това не пречело на въртенето...
22
0
Огнян
Огнян
05.02.2014 18:12
Харесва ми логичното ти мислене, "Аканд"!
9
0
м.марков
м.марков
05.06.2013 09:05
Аз мисля , че ние сме експеримент излязъ извън контрол
11
0
ивана
ивана
04.04.2012 11:53
Аз мисля че това е напълно вярно защото още от малка си знам че съществуват другите измерения. И аз сам сигурна че е така.
Въпреки че историята е малко във вид къща на ужасите.
6
0
сид
сид
27.02.2012 10:56
Нямам доказателства за паралелни светове,но още от малък съм напълно убеден,че съществуват
10
0
Monster
Monster
04.05.2014 22:11
Съгласна.
4
0
Петя
Петя
25.02.2012 19:05
Не знам дали историите в статията за безмислица, но със сигурност съществуват паралелни светове и има документирани случаи по въпроса. Пример за това беше някакъв пилот пътувал над бермудския триъгълник, който изведнъж почнал да вижда летящи чинии, планини и други несъществуващи обекти.

Друг пример беше някакъв изследовател, който като изкачвал една от пирамидите взел да халюцинира че вижда разни летящи обекти и същества..

Така че със сигурност не сме сами...
7
0
Hipnotizator
Hipnotizator
25.02.2012 19:00
Колко УДОБНА БЕЗМИСЛИЦА, ВСЪЩНОСТ УДОБНА ИЗМИСЛИЦА!НЕ Е МНОГО КРАСИВА, НО ВСЕ ПАК МИ ИЗГЛЕЖДА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УДОБНА!
2
11