Променете живота си със стари семейни снимки

Променете живота си със стари семейни снимки

Ако домът ви е разхвърлян и всичко в него не е подредено, не се учудвайте, ако не ви върви и често изпитвате чувство на тревога и неприятни усещания, без за това да има видима причина.

Изхвърлянето на стари вещи и подредбата на дома е един от най-лесните начини да промените живота си към по-добро. Дори домът ви да е напълно подреден, а старите семейни снимки да са разхвърляни на различни места, това ще внесе хаос в личния ви живот.

Обикновено хората напъхват старите снимки на купчини в кутии или пликове. Така се смесват различни периоди от живот ана различни хора, което внася хаос във вашия собствен живот.

Поставете си за цел да подредите снимките на роднините ви, както и вашите собствени. Сортирайте снимките, маркирайте ги и ги подредете в албуми, в специални кутии по дати или в класьори.

Променете живота си със стари семейни снимки

Ще видите, че само няколко дни след като успеете да се справите с хаоса на семейните ви снимки, животът ви коренно ще се промени и ще ви се случват приятни неочаквани неща.

Така ще изчезне студенината в отношенията с останалите членове на семейството, а вероятността за караници без повод ще намалее значително.

Ще усетите, че когато всичко в дома ви е подредено на местата си, ще се появи невидима сила, която ще се прояви така, че ще ви носи само полза.

Всеки от предметите в дома ви носи някакво символично значение за вас. Ако предметите символизират нещо старо, с което искате да скъсате, но не ви достига кураж, складирайте ги в колеми кашони и ги оставете за една-две седмици. След това ги изнесете навън, тъй като те могат да послужат на някой друг.

С изхвърлянето на стари ненужни предмети, които съхранявате само от сантименталност, вие променяте енергията на дома си и давате шанс на щастието си.

Само няколко дни след като се отървете от всичко ненужно в дома ви, ще се радвате на приятни събития в живота ви, които ще го променят изцяло.

Рейтинг

4.5
Общо 8 гласували
5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

angel4e
angel4e
12.02.2013 21:09
Искам да се отърва от старите тетрадки(нямам хубави спомени),но нещо ме държи и нямам никакъв кураж да ги махна.
1
0