Как да не пропуснете знаците на съдбата

Как да не пропуснете знаците на съдбата

На всеки се случва да изпадне в ситуация, когато е в задънена улица и не знае как да намери изход от трудна ситуация. Но дори в най-трудната ситуация човек не е сам – на негово разположение са знаците на съдбата, които му помагат да вземе правилно решение.

Важното е как да ги разпознаете, за да не ги пропуснете и да можете да вземете решението, което е най-добро за вас. Но как да ги отсеете сред огромното количество информация, което е навсякъде около нас?

Трябва да се научите внимателно да се вглеждате в детайлите и правилно да анализирате всичко, което видите. Така никога няма да изпуснете знаците на съдбата.

За целта трябва внимателно да се отнасяте към всичко, което ви заобикаля, и да размишлявате над всяко нещо, което се случва. Освен това трябва да помните сънищата си и да се научите да разпознавате правилно цифрите.

Не изпускайте дори най-дребните детайли, които според вас не заслужават вниманието ви. Знакът на съдбата може да се крие в случайно чута дума от непознат човек.

Как да не пропуснете знаците на съдбата

Можете да срещнете знака на съдбата на страницата на книга, която случайно сте взели да почетете. Анализирайте сънищата си. Запомняйте не само най-ярките моменти от тях, но също така характера на съня.

Ако често сънувате кошмари, опасности и преследване, в истинския живот вие изпитвате несигурност и страх, значи трябва да промените живота си.

Дори в поведението на електрическите уреди можете да откриете знаците на съдбата. Ако електроуредите често се развалят в дома ви, това означава, че постоянно разпилявате силите и енергията си без резултат.

Помнете, че дори изгорялата ютия може да е сигнал за вашата неспособност да се справите с чувствата си. Проблемите с електрическия ток говорят за това, че сте се затрупали с работа, която не успявате да свършите.

Някои заболявания също са знаци на съдбата. Проблемите с черния дроб са вследствие на вашия гняв, а заболяванията на крайниците са спътници на хората, които не могат да вземат категорично решение в нито една ситуация.

Ако постоянно имате болки във врата и раменете, това означава, че постоянно трябва да мъкнете на плещите си проблемите на другите, които се възползват от вас.

Всички цифри, с които се сблъсквате, носят някакво послание за вас. Единицата символизира личност, двойката е свързана с емоциите, тройката означава, че трябва да сте по-активни, четворката – внимание, ще изпуснете важна информация.

Петицата е знак, че сами сте господари на съдбата си. Шестицата – че трябва да обърнете внимание на близките си, седмицата – очаква ви щастие, осмицата – късметът е близо. Девятката е знак, че всичко, което сте сънували предната нощ, ще се сбъдне.

Рейтинг

5 8
4 12
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
23.10.2019 13:01
0899776458
0
0
Ади
Ади
28.02.2012 20:50
много повторения в началото
0
0
Соня
Соня
24.02.2012 18:40
В две изречения ужасно много грешки!Любче,остави гледанките ами си оправи правописа!
5
2
Simeonka
Simeonka
22.02.2012 23:02
точно
0
1
диди
диди
22.02.2012 13:07
обади се на Алена или прочети в нета как се прави.Може да прочетеш всички видове хороскопи-келски,китайски,индиански,индийски и тн.Прочети как се гледа по дата и год. на раждане.успех
0
0
Любка Стоева
Любка Стоева
22.02.2012 12:51
здравейте казвам се Любка какво трябва да направя за да ми се гледа родена съм на 7 август 1968 оставам курдинати 0899776458 скайп на латинеца любче 1968 на български любка стоева
0
1