Ритуал за взимане на решение

Ритуал за взимане на решение

Не винаги е лесно човек да вземе категорично решение. Понякога количеството възможни варианти за взимане на решение направо е като лавина и човек не знае кой да избере, за да не сбърка.

Преди всичко направете списък на възможните варианти на решения на лист хартия. Под всеки от вариантите начертайте таблица от две колонки. В едната записвайте минусите на този вариант, а в другата – плюсовете му.

Често само това е напълно достатъчно, за да сравните плюсовете и минусите на отделните решения и да вземете решението, което е най-правилно.

Но ако продължавате да изпитвате съмнения във верността на решението си, ще трябва да направите ритуала с магията на свещите.

Ритуал за взимане на решение

Най-добрият вариант е това да стане при новолуние, но ако решението трябва да се вземе спешно, просто направете ритуала в полунощ.

Трябва ви една жълта свещ и две червени свещи. Задължително е да приготвите индийско орехче и канела, освен това малко зехтин.

Допълнително пригответе едно огледало, бели листове, които съответстват като бройка на броя на възможните решения, като всеки лист е с размер 7, 5 на 7, 5 см, мастило, перо и чиния.

Запалете свещите, като преди това ги намажете с малко зехтин и ги поръсите с канела и индийско орехче. Кажете си наум, че за вас е важно да разберете кое решение е най-правилно.

Вземете огледалото и го дръжте над свещите, така че да го покрива димът им. Помислете си, че искате да видите в огледалото вярното решение.

С перо и мастило напишете на всеки лист отделните варианти на решението си. След като мастилото изсъхне, направете топчета от листовете. Кажете си наум или на глас: „Едно от тези решения е правилното”.

Хвърлете рязко всички топчета към огледалото, изправено вертикално до стена. Това топче, което е най-близо до вас, съдържа вярното решение. Разгърнете го, прочетете го и след това изгорете всички топчета в чинийката.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
m6in
m6in
09.04.2012 13:01
Само внимавайте да не направите пожар с толкоз много топчета летящи из въздуха над догарящи свещи!
:)
1
0
war007
war007
09.04.2012 11:41
Интересно,но точно на това невярвам.
0
0