Гадаене с игли

Гадаене с игли

Гадаенето с игли е известно от древни времена. Има два начина да гадаете с игли. Вземете купа с вода и няколко обикновени игли, не особено големи.

Вместо игли можете да използвате карфици. Ако ви интересува развитието на отношенията с мъж, вземете две различни по големина игли – малката символизира жената, голямата – мъжа.

Двете игли се намазват с някаква мазнина и леко се слагат върху повърхността на водата – първо голямата, после малката.

Ако става въпрос за любовен триъгълник или искате да разберете как ще се развият отношенията ви с повече от един партньор, използвайте три или повече игли, но различни по големина.

Намажете ги с мазнина и първо сложете върху повърхността на водата тази, която символизира вас, и после наредете всички останали игли.

Ако една от иглите се съедини във водата с другите, това означава добро развитие на отношенията, любов или брак. Ако иглите се допират по дължина, очаква ви плодотворно сътрудничество и страхотно приятелство.

Раздалечаването на краищата на иглите и раздалечаването на иглите една от друга на голямо разстояние говори за влошаване на връзката.

Потъналите игли означават, че с тези хора ще прекъснете отношенията си в близките времена. Ако потъне вашата игла, означава, че ще започне нов период в живота ви, в който старите връзки няма да се запазят.

Ако са потънали всички игли, значи не са достатъчно добре намазани с мазнина и трябва да повторите гадаенето. Вторият начин за гадаене се прави с тринадесет игли или карфици. Три от тях леко се прегъват.

Запомнете коя от иглите символизира вас. Вземете всички игли в ръка и ги изсипете върху чист лист хартия, по възможност в средата му.

Разделете листа мислено на пет части – горна, долна, лява, дясна и център. Иглите, които са попаднали в горната част на листа, ръководят обстоятелствата, а в долната – подчиняват се на обстоятелствата.

Лявата част на листа означава миналото, дясната – бъдещето, центърът означава стабилност и хармония.

Намерете своята игла. Ако тя е в центъра и е пресечена от други игли, очаква ви много работа, която обаче ще донесе добри резултати.

Ако иглата ви не се пресича от други игли, ще бъдете самотни и ще трябва да разчитате само на собствените си сили, връзките ви с хората ще са кратки и нестабилни.

Ако иглата ви е в горната част на листа, вие сте господар на съдбата си. Иглата ви е в долната част на листа – трябва да разчитате само на късмета си, тъй като сте безсилни да направите каквато и да е промяна.

Ако кривите игли са обърнати с изкривената си част към вашата игла, това означава, че можете да разчитате на подкрепата на силни личности.

Но ако към вашата игла са насочени остриетата на кривите игли, това означава неприятности.

Кривите игли в лявата част на листа, са неприятности, които са ви се разминали. В дясната част на листа кривата игла означава сериозна неприятност, която ви очаква.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Мария6
Мария6
17.03.2013 19:39
Каквото и да правиш, винаги потъват, независимо колко са малки, независимо колко ги мажеш и независимо дали си ги нарекъл или не.
5
0
силвия
силвия
26.06.2012 20:28
вие сте мошеници нищо не се получава
1
0