Факти за хората със сини очи

Факти за хората със сини очи

Роговицата на светлооките хора е по-чувствителна в сравнение с роговицата на хората с кафяви очи, освен това хората със светли очи имат по-слаби светофилтри.

Това обяснява, защо жителите на северните страни имат предимно сини и сиви очи, а южняците имат кафяви и черни очи, тъй като на юг е необходима по-голяма защита за очите от слънцето.

Синеоките хора са романтици и мечтатели. Те постоянно мечтаят за истинската любов. Те често живеят в свой измислен цвят. Синеоките жени искат да са винаги ухажвани, те просто не могат да живеят без това.

Синеоките хора са раними и чувствителни, лесно може да ги обидите и те приемат всичко прекалено присърце. За синеоките хора е характерно лесното изпадане в депресия.

Синеоките хора са склонни да променят постоянно настроенията си и да проявяват капризи. Но въпреки цялата си сантименталност те не проявяват дълбоки чувства.

Колкото по-студен е синият цвят на очите на човека, толкова по-малко топлина има в душата му. Синеоките хора могат да бъдат жестоки.

Често те са раздразнителни и избухливи. Много зависи от проявата им на симпатия или антипатия към определени хора. Те трудно могат да изпитат постоянни чувства към някого.

Синеоките хора са добросъвестни, щедри, бързо се ориентират и се приспособяват. Сините очи са характерни за хората на изкуството, за изобретатели и естети.

Синеоките хора са чаровни, емоционални, сантиментални. Те имат големи изисквания към партньорите си. Емоционалността на синеоките хора се изразява не само в страстната им любов, но е в силната им омраза.

Ако намразят някого, те ще водят с него дълга и продължителна война. Те са безстрашни, рядко вървят срещу течението и се ръководят само от чувствата си.

Виж повече

Рейтинг

5 21
4 10
3 18
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (25)

Изпрати
Безименна
Безименна
21.07.2012 22:09
Аз също прочетох това, което е написано.Синеока съм, и всичко е много,ама много вярно.Синеоките сме малко особени, но и добри хора.
1
2
Alexandra
Alexandra
08.07.2012 19:56
Това , което прочетох все едно ме описа. 100 % истина
0
1
просто така!
просто така!
03.07.2012 21:28
Хората със сини очи сме обект на завист в много случаи от страна на хората с тъмни очи(кафяв или черен цвят на очите).Факт и чиста проба скрита дискриминация и завист.Ами дайде да се делим на такива със сини и зелени очи и такива с тъмни ,като е тръгнало така а?Всеки е индивидуален!Разберете го и спрете с глупавите заключения и задни мисли!Бастуни!
0
1
waxa
waxa
22.05.2012 12:41
хаха очите са прозорец към душата! :D
0
0
хаха
хаха
06.05.2012 00:35
Браво браво, няма що, признавам, че някои от фактите са истина, но повечето са измислици, аз съм със сини очи а даже не ми и харесват. Предпочитам кафяви или черни (по-тъмни) сините са много "студени" и не ми допадат, когато съм на вън с приятели и някои ми каже "много яки очи имаш" направо ми кипва, в началото като по-малък ми беше приятно обаче сега се дразня, какво толкова като съм със сини, очи като очи. Не трябва да съдиш човека по очите а по характера му. Всеки е индивидуален и притежава собствено мнение (повечето...).
1
0
Eli
Eli
16.02.2012 12:42
Има и верни и неверни, много обща характеристика е
0
0
сини очи
сини очи
15.02.2012 17:56
Много вярно. Аз съм със сини очи, трудно мога чак да намразя някого но веднъж намразя ли го "край с него". Не само, че водя дълга и продължителна война с него но накрая излизам винаги победител, защото използвам цялото си остроумие и проницателност. Никога не намразвам някой просто така "за спорта", винаги има основателна причина. Обичам добросъвестните и презирам хитреците, които живеят единствено за изгодата и не се спират пред нищо, включително да използват и най-близките си хора!
0
0
изака
изака
13.02.2012 17:44
не , не е вярно
0
0