sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магията на дъждовната вода

Магията на дъждовната вода

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Магията на дъждовната вода
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

От векове хората са знаели, че дъждовната вода има специални магически свойства. Ако по време на дъжд човек измие лицето си, намокри тила и кръста си, както и областта на сърцето си и китките на ръцете си, дъждовната вода ще измие негативната енергия.

Съберете дъждовна вода и взависимост от това, по кое време на деня е събрана, тя има различно действие. Съберете я в съдове на терасата или двора си, докато вали.

Водата, събрана между 6 и 7 часа сутринта помага за успех в работата, дарява с нови позитивни идеи. За да помогне тази вода, измийте с нея лицето си.

Водата, събрана между 7 и 8 часа сутринта, премахва главоболие с неясен произход и отмива следите от нощните кошмари. Водата, събрана от 8 до 9 часа сутринта, спомага за допълнителна мисловна енергия.

Магията на дъждовната вода

Дъждовната вода, събрана от 9 до 10 часа сутринта, премахма депресията и тъгата, гони надалече порочните мисли и предпазва от неприятни недоразумения.

Водата, събрана от 10 до 11 часа сутринта, дава енергия на сърцето, събужда творческото начало, подтиква към активни съзидателни действия. Водата, събрана от 11 до 12 часа, помага за преодоляване на стрес и на страхове.

Водата, събрана от 12 до 13 часа, преборва урочасване, предпазва от чувство за отмъстителност и от агресия. Ако съберете вода от 13 до 14 часа, тя ще развие интуицията ви.

Събраната между 14 и 15 часа вода нормализира психическите процеси, премахва нервната възбудимост, предпазва от погрешни стъпки. Водата, събрана между 15 и 16 часа, спомага за появата на нови знания и развива ясновидството.

Водата, събрана от 16 до 17 часа, спомага за по-ясно мислене, подтиква към примирение с враговете и предпазва от зли мисли. Събраната между 17 и 18 часа вода внася хармония в семейните отношения и спомага за намирането на правилно решение в критична ситуация.

Важното е да събирате вода в неметален съд. Използвайте я в рамките на една седмица, след като сте я събрали. Можете да добавите дъждовна вода във вана с отвара от лайка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
59
44
38
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Аня Щерева
Аня Щерева
04.03.2014 10:42
и мен това ме интересува ,което и Асен....тук където съм вали вечер....все за нещо ще става и тази вода....иначе не знам защо(а и баба ми май не знаеше)винаги ни позволяваха като деца ,ваканцията на село ...да играем под дъжда.....беше си весело....най-важното е че ПРЕЧИСТВА...без значение по кое време на деня е събрана
5
0
Асен
Асен
21.08.2013 13:21
Статията е непълна-за какво помага водата събрана между 18ч и 6ч?
3
0
Who ?
Who ?
16.12.2013 22:55
На мен лично ми идва чувството за хумор и понякога желание за физическа активност. :)
2
2