Годината на Дракона: Китайски хороскоп за 2012 година

Годината на Дракона: Китайски хороскоп за 2012 година

Според китайския хороскоп всеки от знаците ще се сблъска с различни проблеми и ще се радва на постижения от различен характер през 2012 година.

За Плъха годината на Дракона ще бъде интересна, но доста сложна. От една страна той е активен и общителен, но и агресивен. Затова 2012 година ще е успешна за онези Плъхове, които ще проявят гъвкавост и оптимизъм. Ще има много възможности за успех, важното е Плъхът да не ги пропусне.

Бикът е на прага на ключов момент в живота си. Това е годината на големите му възможности за реализация. Бикът може да поправи предишни грешки и да ги превърне в нови възможности.

Тигърът ще преживее една интересна и продуктивна година, която няма да е никак лека. Тигрите трябва да проявят активност и нетрадиционно мислене, за да успеят в годината на Дракона.

Заекът ще се радва на стабилна и успешна година. Силният заряд ще продължи и през следващата година. Драконът е благосклонен към Заека, затова Заекът може смело да гради планове, тъй като те ще се осъществят.

Годината на Дракона: Китайски хороскоп за 2012 година

Драконът ще изживее една невероятна година. От него ще зависи щастието на много хора. Той ще има възможност да промени не само своя живот, но и живота на други хора, но ще си навлече и доста неприятности покрай успеха си. Драконът ще промени много съдби.

Змията ще се радва на благоприятна година, но само ако е достатъчно активна и решителна и не се оставя на течението. За Змията започна нов успешен период, който ще продължи шест години.

През 2012 година Конят ще се радва на слава и богатство. Успехите го очакват в различни сфери, през тази година Конят ще има възможност да се наслади на дълга заслужена почивка.

Козата е изправена пред своеобразен изпит през тази година. Точно затова в началото на годината тя ще е много нервна и ранима. За да преживее лесно този труден период на изпитания, Козата трябва да се обгради с мъдри приятели.

Маймуната не трябва да гради планове, които са прекалено дръзки. Годината ще е успешна в работен план, очаква я развитие в кариерата. За съжаление на Маймуната ще се падне неприятна дилема и тя ще трябва да избере една от две много ценни за нея личности.

Петелът сменя коренно начина си на живот през 2012 година. Някои проблеми от миналото ще изчезнат от дамо себе си, а новите ще се разрешат, без Петелът да взима отношение. Това е годината, в която Петелът няма да е егоист.

Кучето ще преживее една не особено стабилна година. През първата половина на година късметът ту ще е с Кучето, ту ще му изневерява. През втората половина на годината нещата вече ще са под контрол.

Глиганът ще осъществи едни от най-важните си планове през тази година. Представителите на тази зодия, които нямат смели амбиции, ще се радват на една спокойна година.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Agapi
Agapi
03.02.2012 18:11
Аз съм дракон, дано се сбъдне написаното. :)
0
0