Магията на възлите

Магията на възлите

Възелът е източник на магически сили. С помощта на магия силата на възела се увеличава многократно. Магията на възлите има строго индивидуални нюанси.

Мистичната същност на възела личи дори в простичкия ритуал на връзване на възел, за да запомните нещо. Има много поверия, свързани с магията на възлите.

Бременните жени, както и наскоро омъжените трябва да избягват възли. Те са неприемливи за тях в спалнята, както и в облеклото им. Възлите пречат на зачеването, както и на раждането.

Възлите в облеклото са забранени за бизнесмени и делови хора. Възлите пречат на успешните преговори, водят до излишни спорове и разногласия. Възлите пречат на общуването с колеги.

Магията на възлите

Понякога обаче възлите са полезни, например за жени, които подозират мъжа си в изневяра. За да го задържи край себе си, тя трябва да направи възел от въже и да го мушне под матрака.

Този метод се използва и за задържане на децата вкъщи. Когато корабите са били само с платна, капитаните са купували от магьосници възли за вятър.

Когато нямало вятър, капитанът развързвал първия възел, за да се появи попътен вятър. За да стане вятърът по-силен, се развързвал вторият възел.

При болести на ставите всяка става се измерва с конец и се прави възел. Така се връзва болката.

По този начин се премахва болката при главоболие. При подозрение за урочасване се правят девет възела на червено въже и девет пъти се удря леко човекът с нея.

Известна е лоша магия, за която се прави възел от житен клас, прави се заклинание над него и се подхвърля в дома. Коланът с възли предпазва от злини.

За да задържите любовта на мъжа, вържете възел от един ваш и един негов косъм, разрежете една ябълка на две, пъхнете възела в средата, съединете разрязаните половинки и я закопайте под плодно дръвче.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 8
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати