Сбъдване на желанията

Сбъдване на желанията

Сигурно сте се питали защо мечтите и желанията на някои хора се сбъдват, а на други – не. За да се сбъдват желанията ви, трябва да спазвате някои основни правила.

Първото правило е да осъзнаете какво точно искате. Защото хората искат много и от всичко, при това - наведнъж. Днес искате едно, утре – друго, затова е трудно всичките ви желания да се изпълнят.

Желанията ви ще започнат да се изпълняват, когато не са чак толкова много. Мечтайте за нещо конкретно и едно. А и когато в главата ви има много желания, може да не разпознаете сбъдването на едно от тях.

Когато желаете много неща, енергията ви се разпръсква в различни посоки. Когато желаете едно нещо истински, вие насочвате цялата си енергия към него.

Сбъдване на желанията

Второто правило, което трябва да спазвате, за д се сбъднат желанията ви, е да не забравяте да ги визуализирате. Правете го всеки ден, не забравяйте да го правите, за да ускорите сбъдването на желанието ви.

Ако визуализирате желанието си всеки ден и в продължение на много месеци си представяте, че то вече се е сбъднало, то ще се сбъдне. Важното е да не се уморявате да го правите.

Когато визуализирате желанието си, всичко във вас трябва буквално да вибрира от щастие. Все едно то вече се е сбъднало. Правете това всеки ден по десетина минути.

Желанието ви трябва да се превърне в могъщо, което да ви погълне и да ви кара да го искате все повече. Визуализацията е вашият помощник в сбъдването на желанието.

Третото правило, което трябва да спазвате, за да се сбъдват желанията ви, е да започнете да действате. В противен случай вашата мечта ще си остане само мечта.

Не се отказвайте, когато сте на крачка от успеха. Помогнете на желанието ви да се сбъдне, направете и вие нещо, за да се превърне в реалност по-бързо.

Ако спазвате всичките три правила, желанията ви ще се сбъдват със сигурност, макар че това ще отнеме доста време – дълги седмици и дори месеци.

Рейтинг

5 21
4 18
3 14
2 9
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
Зороастър
Зороастър
16.12.2015 14:20
А който е роден след 24-то число?! Родените на 30, 31? Кучета ги яли...нямат златна минута
2
1
:)
:)
07.04.2014 15:39
Наистина има нещо вярно в това.Сега като се върна доста години назад си спомням,как беше забранена любовта ми със съпруга ми.Имахме толкова пречки,нежелание от страна на родители,разделяхме се и се събирахме в продължение на години,но аз не се отказах.Всеки ден си мислех и си представях,как ще живеем заедно,какво ще правим и т.н.Повтарях си,че няма да съм с друг,че рано или късно ще бъда с него.И така и стана,вече 6 години живеем заедно и и имаме прекрасни близначки."Искай и ще ти се даде".
17
3
Анонимен
Анонимен
04.10.2013 18:31
Дано ми простите правописните грешки....просто бързах да ви споделя мнението си по въпроса,защото знам какво е в тези моменти....и не ги губете,ако можете....че след това е по различно....а за статията според мен точно това е принципа на всички успехи и падения в живота....
12
2
Anonimen
Anonimen
04.10.2013 18:25
До Анн:Точно затова няма да стане,защото мислиш така....спри да мислиш така....защо да не стане пък....ще стане....само не се вкопчваи в мисълта да го спечелиш,защото така забравяш за нуждите му....ти си казваш само да го спечеля после ще се отпусна и ще го слушам...НЕ слушай го сега....сега е момента....не изпускай тези моменти....не прави планове как да ви се развие деня а само го слушай....може докато ти със сценария в главата си се опитваш да го спечелиш....той живее без очакване....и само вижда как ти живееш в друг свят,макар и заради него....но ти не си там,не го слушаш....не го усешаш....не биеш спирачки да си спомниш смисъла от всичкото това бързане....той в тези моменти може да има проблеми а ти седиш и го гледаш с очакване....когато той не е готов....ами няма пак да се обърне към теб ако само така го гледаш или ако се държиш стегнато...просто го чуй....бйй спирачки и живей с него ден за ден....без очакване....спомни си главната идея....това е моето мнение за всички,които са в такав етап на опити да спечелят човека,когото обичат....в това се коренеше едно от най големите ни разминавания....ако искате го вземете впредвид....колкото и да нямате търпение да сте заедно....НЕ Бързайте....това е съвета ми....просто Обичайте....
0
2
Вяра
Вяра
14.08.2013 21:50
Правило първо - никога не споделяйте мечтите си , защото с акта на споделяне се разсейва част от енергията и второ - нека желанието да е огромно , но нека не е фикс - нарушават се равновесни сили и не се получава , докато човек не намери равновесието ,
6
0
Евгени
Евгени
16.07.2013 21:17
пълни глупости....
3
3
oktonauts
oktonauts
02.06.2013 22:19
За някои хора може да важи,но конкретно за мен не.Желанията ми се сбъдват едва тогава,когато спра да мисля за тях.Или по-точно,когато се уморя и отегча да мисля.Всъщност аз наистина вече и не му се радвам после на желанието,дори и след като съм го постигнала.След като не ми се е сбъднало, когато е трябвало ,какъв е смисълът от постигнатото.То е все едно да си жаден и гладен и след седмица или година да утолиш нуждите си.Животът е кратък и нямам време да го чакам.Каквото ми се предлага грабя с пълни шепи,в противен случай другите печелят.А мечтата си е мечта,както през нощта така и през деня.
2
0
Хариета
Хариета
02.06.2013 16:27
Прекрасна статия,
Ето нещо в допълнение,защото прави впечатление,че много хора правят една и съща грешка,а след това страдат,че желанията им не се сбъдват.
Правете разлика между преживяване на бъдещето и визуализация -какво е преживяване на бъдещето-това е емоционално преживяване,радваш се предварително на това,което още не се случило.
Какво е визуализация-представяне/без емоции/ своите мечти,включвайки всички канали на възприятие-форма,цвят,вкус,аромат и т.н.

0
1