Какво отношение имате към света (Кармични уроци)

Какво отношение имате към света (Кармични уроци)

Когато човек върши повече добрини, отколкото лоши неща, съдът на „кармата” не е пълен дори наполовина. Тогава животът на този човек е комфортен, само понякога му се случват дребни неприятности.

Когато човек започне да отдава прекалено голямо значение на материалното, съдът започва да се пълни много бързо. Същото става и когато човек се отнася зле с близките си, както и с непознати хора, само защото може да го направи.

Човек започва да се сблъсква с проблеми в работата, в любовта, в семейството, изчезват му пари и вещи, отношенията с колегите без причина се влошават.

Какво отношение имате към света (Кармични уроци)

Ако човек не приеме това като персонален сигнал, а реши, че това са просто случайности, следва по-сериозен и персонализиран сигнал, който да бъде разбран.

Всичко, което ни се случва, не е случайно, а е напомняне за неправилното ни отношение към света. Важното е да можем навреме да разпознаем тези сигнали.

Това са знаци, че нарушавате неписаните закони на живота. Ако и тогава не промените начина си на живот и поведението си, върху вас може да се стоварят по-значителни неприятности.

Това са сериозни проблеми в работата, които се отразяват много зле на нервната система, освен това – раздяла с любимия човек и неприятности в семейството.

Първото, което се разрушава, е свързано с това, на което човек отдава прекалено голямо значение. Ако изпитвате презрение към хората, ще получите наказание във вид на кармичен урок.

Ще бъдете поставени в ситуацията на хората, които сте презирали. Ако бързо промените отношението си към хората и света, всичко ще се оправи много бързо.

Рейтинг

5 7
4 8
3 6
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ивелин Стоянов
Има Логика
0
0
Atanas
Atanas
16.01.2012 23:26
А какво се случва, когато те нарани човек,когото обичаш? Ведъж си наранен и още веднъж те боли ,защото виждаш как страда.
2
0
Мария
Мария
05.01.2012 10:26
Всичко това е много вярно,но за съжаление малко хора го осъзнават и се вживяват в ролята на съдници,без да си дават сметка,колко много си вредят по този начин!
3
0