sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вампири»Топъл душ пази от енергийни вампири

Топъл душ пази от енергийни вампири

Топъл душ пази от енергийни вампири

На всеки се случва да попадне на енергиен вампир – често това е някой колега, който буквално изпива силите на всеки, който се окаже в близост до него.

Енергийните вампири не изсмукват енергията нарочно, просто те имат малък запас от енергия и се зареждат от другите хора. Човекът с високо ниво на енергия предава част от нея на този с по-ниско ниво.

Не е необходим физически допир, това се случва при докосването на аурите на хората. Аурата е защитен екран, който предпазва човека от чуждо поле.

Но тя има и друга функция. Когато човек проявява интерес към нещо, аурата му се отваря, за да се опита да всмуче част от това нещо. Точно това свойство на аурата позволява на хората да се зареждат с енергия от природата.

Топъл душ пази от енергийни вампири

Интуитивно е това усещане за енергийния вампир и първата му задача е да привлече вниманието ви. Но за да се зареди с енергия, вампирът има нужда от вашата раздразнителност, гняв или страх.

Почти във всеки колектив има човек, който сякаш е програмиран да създава конфликти. След конфликтната ситуация, която е съсипала нервите на повечето хора в помещението, вампирът е усмихнат и щастлив.

Това е, защото се е заредил с енергия. Енергийните вампири нямат приятели. Подходът им винаги е един и същ: привличане на вниманието и предизвикване на отрицателни реакции у жертвата.

Не се оставяйте енергийния вампир да ви докара до състояние на тревожност или гняв. А ако ситуацията е извън контрол, представете си, че сте покрити със стъклен похлупак.

Всяка сутрин, с цел предпазване от енергийни вампири, взимайте топъл душ. Затоплянето на тялото изравнява енергиите му. Завършете душа с ледена вода.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Вили
Вили
12.10.2014 20:23
Много ми харесва темата. Ще го направя.
0
0
ТОНИ
ТОНИ
30.06.2013 20:18
И ния в нашия дом си имаме един енергиен вампир. За голямо съжаление това е моята майка. Това е човек който за три минути като много може да скара цял взвод хора и тя да излезе читава и хрисима от цялата ситуация. Всички сме изпокарани заради нея. Само брат ми който излезе най-умен ми се струва от всички й каза не се разправяй с мен аз си имам семейство и не ми трябва нищо от теб, но не ме занимавай и с твоите глупости. И така всичко останало е на нож а с него що разправии бяха по полиции и тем подобни и тнтн. Та тази жена спи само по, няколко часа два, три в денонощието през останалото време мисли интриги и скандали. И аз си знам броя един, два и като много три дни и скандал и тя хрисима и щастлива първия ден и втория на третия скандал с друг, ако не с нас с комшиите. Това е никой не може да си избере родителите и децата. И сега като четох тази статия разбирам, че това е истина едни хора, колкото и малко да са те, се хранят от положителната енергия на другите. След скандал се чуствам като употребена с извинение ,,пачавра,, не ставам за живот.
1
0
Mario
Mario
12.02.2012 16:43
В момента има човек който е най-силна степен на Вампиризъм в къщата ни,преди време не вярвах на тези приказки,но защото и аз си мислих,че са глупости,но стигнах до извода с факти,че причините за унищение не стихват каквото и да го слушаш и изпълняваш.....
0
0
анонимен
анонимен
06.01.2012 17:07
ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
1
4