Годината на Черния дракон носи изпитания

Годината на Черния дракон носи изпитания

Започва годината на Черния воден дракон, която носи куп изпитания. Който е правил добро, ще се радва на успех в живота. А крадците, лъжците, интригантите и клюкарите ги очаква кармично наказание.

Това обещава идващата 2012 година, която е годината на справедливия Черен воден дракон.

Астролозите ни съветват да внесем животинчето в дома си под формата на сувенир. Според тях най-добре ще се възползваме от щедростта му, ако сами си го изработим от глина и пластелин. Не се препоръчват дракончета от злато, защото благородният метал не хармонизирал с нрава на доброто животинче.

Високосната 2012 година ще премине под знака на Черния Дракон и ще донесе куп промени. Драконът е най-силният знак от китайския хороскоп.

Смята се, че символизира късмета и напредъка, но само при онези хора, които с труд и достойнство вървят напред. Гаднярите и злобарите ще имат трудна година.

Самотните сърца ще открият своята половинка. Бедните ще станат малко по-богати, ако правилно разчитат знаците на случващото се около тях. Богатите пък ще трябва с нокти и зъби да се борят, за да опазят натрупаното.

Добре е да оценявате всичко, което ви се случва, да не проявявате алчност, да не си играете с чуждите чувства и да не очаквате лесни пари, казват водещи астролози пред "Уикенд".

Късметът е на страната на тези, които са мъдри, досетливи и по-малко приказливи. Успешни 12 месеци за творческите личности и за тези, които умеят да пестят и умножават парите си, но не и за алчните типове.

"Годината на Дракона ще накаже мързеливите. Под неговия знак са родените през 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 години. Те ще усетят силата му най-много", разказват астролозите.

Известният руски астролог Павел Глоба отива доста далеч в предсказанията си.

Според него ще има пренареждане на световните сили и икономики. Процесът на икономическа дестабилизация в Русия, САЩ, Китай и страните от Западна Европа пък ще се задълбочи през 2012 г., а изходът щял да проблесне като светлина в тунела едва през 2016 година.

Няколко държави ще изчезнат от географските, ще има нови имена или пък ще се присъединят към чужди територии. Това ще бъде бавен процес.

"Няма да свърши света през 2012 година, нито ще изчезне еврото. Драконът е единственото митично същество, което не съществува в природата. Черният Дракон е символ на неизвестността. Годината ще мина под пагона на доста илюзии и политически утопии. Много граждани ще станат жертва на измами. От това трябва да се пазим. От политически обещания – също", категоричен е Павел Глоба

Хлапетата, които се появят на бял свят в годината на Дракона, ще са уникални. Те ще бъдат доста интуитивни, целеустремени, емоционални и предани. Орисани са с късмет.

Независимо от пречките са готови да пожертват себе си заради близките си. Сред Драконите ще има пълководци, мъдреци и творчески личности.

Родените в годината на Черния воден дракона са честни и способни. Те няма да познават алчността и лицемерието. Стремежът им към усъвършенстване ще ги прави взискателни както роднини, приятели, съпрузи и съпруги. Рядко ще влизат в спор, но когато това стане е възможно разправията да прерасте в конфликт с неочакван край.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 7
3 1
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Нищо ново
Нищо ново
01.01.2012 20:25
Постоянно всяка година, все чета, че ще е трудна, на изпитанията и т.н... Е кога ще прочета поне един път, една година, че ще е добра за всички ! Е НЕКА ЕДИН ПЪТ ТОВА ДА БЪДЕ НАПИСАНО, ЗА ДА СЕ СБЪДНЕ ! Мисли и писания се материализират и затова се сбъдва лошото! Искам да се сбъдне доброто ! ХАЙДЕ АСТРОЛОЗИ ЕТО ВИ ЕДНА ПРЕПОРЪКА ДЕЙСТВАЙТЕ !!! Пак ще ви се четат материалите но гарнирани с удоволствие !
1
0