sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Луната убива миньорите

Луната убива миньорите

Нина НордНина Норд
Джедай
788554
Луната
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Въздействието на Луната върху миньорите е много странно. Когато има пълнолуние, хората, които работят под земята, започват да изпадат в странни състояния.

Много често се случвало навремето, когато много хора са работели под земята, след пълнолуние те да излязат от мината психически непълноценни, а след няколко дни да умрат.

Много от тях умирали в мината и върху лицата на всички, загинали при пълнолуние без причина, имало един и същ израз на застинал огромен ужас и страх.

Неотдавна бил проведен експеримент, в който две двойки доброволци на тридесет годишна възраст се съгласили да слязат в подземни бункери три дни преди пълнолуние.

Резултатът от експеримента надминал всички очаквания. В затвореното изолирано пространство биологичният часовник на доброволците автоматично се пренастроил на 24.8 часов ден.

Това е времето, за което Луната извършва пълна обиколка на Земята. Освен това доброволците започнали да реагират на магнитните вълни на Луната и постоянно сънували кошмари.

Луната убива миньорите

Четиримата доброволци сънували едно и също – техни близки и роднини, които починали отдавна. В съня им те ги викали и искали да ги вземат с тяхна всяка цена.

Всички доброволци твърдяли, че вярват в съществуването на ада след преживените кошмари. Всички участници в експеримента твърдели, че извънземни ги контролирали, докато били под земята.

Когато са далече от обичайните условия на живот, хората са под властта на пълнолунието и губят способността си да възприемат обичайните сигнали нормално.

Те реагират само на тези сигнали, които в нормална обстановка раздвижват подсъзнанието. Клетките в мозъка реагират на пълнолунието с промяна на електрическото напрежение.

При пълнолуние холериците стават по-активни, меланхолиците изпадат в депресия, жизнерадостните хора стават по-бодри.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
****
****
25.08.2014 00:31
Чак да ги убива... Те си мрат по-рано, поради дишането на материяла, а и конкуренцията заземяване/зануляване не е причина за гибел.
0
0
crazyxlovexx
crazyxlovexx
31.07.2012 13:40
има такива който се страхуват и такива които обичат пълнолунието като мен. винаги вечер когато има пълнолуние и изляза на терасата се чувствам много добре ..
4
5
radinaL
radinaL
19.12.2011 16:10
prava si mojebi dojivotno ! az ne moga da spq kogato ima пълнолуние,no e mn razlichno! vijdala s1m hora koito se strahuvat ot пълнолуние :D
1
0
миша
миша
19.12.2011 01:15
И аз бих влязла! 50% не вярвам,50% любопитство...(:
1
0
Saex_Conroy
Saex_Conroy
17.12.2011 11:40
ооооо, искам и аз да се пусна, туй е много, сигурно променя характера доживотно
0
0