Душа на самоубийца отвлече жена

Душа на самоубийца отвлече жена

Трагична и същевременно мистична история се разиграла неотдавна във френския курорт Етрета. Един от туристите заявил в полицията, че дъщеря му е изчезнала.

С нея била изчезнала и 26-годишната му съпруга. Момиченцето било на година и осем месеца. Според мъжа съпругата му напоследък била изнервена.

След като прелетяли с хеликоптер над курорта, спасителите открили тялото на жената, която скочила с детето на ръце от седемдесет метра височина. Детето получило много травми, но останало живо.

На пръв поглед самоубийството се обяснявало с промяната в поведението на младата майка. Макар мъжът й да твърдял, че тя никога не е имала намерение да се самоубива и като цяло била витална личност.

Но в курорта се случило нещо необичайно - няколко часа преди трагедията по абсолютно същия начин сложила край на живота си местна 40-годишна жена.

Според местните жители съвпадението не е случайно. Първата жена, която е скочила в този ден от скалата, е страдала от младостта, която не може да върне, и за несподелената си любов.

Когато тялото й се разбило в камъните под скалите, душата й, според езотериците, не е поискала да отлети. Тя усетила, че наоколо има жена с проблем и се устремила към нея.

С душата на самоубийцата младата майка усетила неосъзнато желание да сложи край на живота си и решила, че трябва да вземе със себе си и детето.

Според хора, които изучават законите на мистичните явления, там, където има самоубиец, често се случва околните да изпитат желание да сложат край на живота си, дори да не са наясно какво се е случило.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
radina lazarova
radina lazarova
23.01.2012 15:38
да чувала съм подобни историй
3
1