Ананасът и ябълката са мощни талисмани

Ананасът и ябълката са мощни талисмани

Талисман

Необикновеният вид на ананаса символизира фантазия и величието, както и вълшебствa. Ананасът развива творческите възможности и способността да виждате необичайното в обикновените неща.

Амулет във вид на ананас е идеален за творческите натури, както и за хората, които имат нужда от креативност, за да работят по-функционално. Малък сребърен ананас спомага за развитието на бизнеса.

Ако върху бюрото или близо до тялото си държите метален амулет с формата на ананас, това ще допринесе за бързото ви бизнес развитие и ще ви помогне да постигнете голям успех.

Ананас

Ананасът символизира индивидуалните постижения, затова никога не го носете в джоба си, а близо до тялото. Друг вариант е да е близо до работното ви място.

Ананасът има и способността да помага в любовта. Сокът му се използва за приготвянето на любовни еликсири. Ако подарите на половинката си талисман с формата на ананас, чувствата й към вас няма да угаснат.

Ябълката също е мощен талисман. Тя символизира противоречивостта, изкушение и възраждане, човешкото грехопадение и спасение. Ябълката присъства в много приказки и митове.

Ябълки

Ябълката символизира и вечна младост. Ябълката – както плодът, така и дървото, излъчва мощна съзидателна енергия. Талисман е както плодът, така и ябълково клонче.

Ябълката усилва енергийния потенциал на собственика си, дарява го с доброта, чистосърдечност и отзивчивост. Този талисман спомага за успехи в учението, във вашата работа и семейство.

Талисман с ябълков цвят дарява собственика си с поетичност и разбиране на човешката психика, запазва усещането на младост и спомага за правилния избор в критичен момент.

Рейтинг

5 2
4 4
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
аняроб
аняроб
19.03.2013 21:06
Талисманът на заглавната снимка , символизира стилизиран напречен разрез на ананас...
1
1
Боряна
Боряна
23.10.2012 20:57
Здравейте, имам въпрос: Какво символизира талисманът на заглавната снимка?
0
0