sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Най-странните хобита

Най-странните хобита

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Най-странните хобита
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Американецът Чък Ламб има едно от най-странните хобита – той обича да умира. Ламб постоянно прави снимки на собствената си смърт в различни ситуации.

След това пуска снимките в Интернет с надеждата да стане известен и вече има много фенове. Сред най-покъртителните му снимки са с разкъсни рани, с локви кръв, с нож в гърдите.

Чък никога не повтаря един и същи вид смърт, но предпочита насилствената смърт пред тази по естествени причини. Но понякога се снима и като умрял от инфаркт.

Странно хоби има и лондонският жител Пол Яроу. Той е известен като телевизионният маниак. Той постоянно следи къде са новинарските екипи на телевизиите.

В момента, в който репортерите говорят на живо пред камера, Яроу изскача пред камерата, а понякога просто си стои зад журналиста и наднича иззад рамото му.

Той не пропуска нито един репортаж, затова е ясно, че си има източници в теливизиите. Въпреки че няколко пъти вече е бил заплашван с арест, той не престава да следи телевизионните екипи.

Но може би най-странно хоби има индиецът Маримарана от Мадрас. Той обича да похапва строителни материали. Тази страст съществува в Маримарана от петгодишна възраст.

Индиецът с наслада яде тухли, камъни, пясък, цимент и други строителни материали. Всичко това му доставя огромно удоволствие, но понякога яде заради бас.

Често Маримарана успява да изкара доста пари от някой бас, свързан със странното му хоби. Лекарите нямат обяснение как зъбите му сдъвкват всички тези твърди вещества и как това не уврежда стомаха му.

Роднините му твърдят, че двадесет и пет-годишният индиец медитира, преди да се нахрани с вар или цимент, но според приятелите му това е просто природна дарба.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.9
56
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати