Сън в ковчег връща изгубения късмет

Сън в ковчег връща изгубения късмет

На малазийския остров Пенанг съществува стар даоски храм, който се нарича Лоои Им Си. Той е бил основан преди сто години от бабата на настоящия управител на храма.

Той се казва Чу Сон Лок и разказва, как баба му Лим Гуат Луй сънувала повелителя на ада, който й казал, че трябва да основе храм. Тя направила всичко по силите си и издигнала храм.

В него постоянно се правели молитви в чест на повелителя на ада. С времето божествата в храма се увеличили и сред тях се появил Ю Сяо Сан Бо – той е отговорен за доставката на душите на покойните в отвъдното.

През 2008 година в брата на управители Сун Чуе се вселил духът на Ю Сяо Сан Бо и заповядал да се лекуват хора в храма, които страдат от липса на късмет.

Сън в ковчег връща изгубения късмет

За тази цел в храма има пет ковчега – един голяма и четири по-малки. За да се върне късметът при човек, той трябва да преспи в ковчега. Това не е точно сън, тъй като трае няколко минути.

В това време над ковчега се е надвесил Сун Чуе, който чете молитви за късмет и моли повелителя на ада и всички божества, които се грижат за душата в отвъдното, да върнат късмета на човека.

Всички, които посещават храма и преспиват по няколко минути в ковчезите, твърдят, че животът им се е променил в положителна насока, след като си тръгнали от храма.

Посетителите на храма признават, че бизнес делата им, които са били западнали, са се подобрили, а болните са получили изцеление, за което не са и мечтали.

В храма можете да попаднете само след предварителна резервация, тъй като местата са заети за месеци напред. Храмът работи от осем вечерта до два часа през нощта.

Това е времето, през което, според основателката на храма, повелителят на ада и неговите подчинени могат да помагат на хората.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
321
321
04.11.2011 20:25
Колко много се грижи повелителят на ада за азиатците. Постоянно им изпраща цунамита и земетресения за да не скучаят. А това с преспиването е вид плацебо ефект, който може да се приложи във всички сфери на живота и зависи изцяло от човека, а не от нещо свръхестествено, което ме кара да се замисля какви ли налудничави традиции съществуват по света ?
1
0